arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5357
EURO
34,9462
ALTIN
2.442,57
BIST
10.446,24
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
29°C
Bodrum
29°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
28°C
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Açık
35°C
Pazar Açık
36°C

Bodrum FK, Play-Off’ta Tur İçin Ter Dökecek…

Bodrum FK, Play-Off’ta Tur İçin Ter Dökecek…
14 Mayıs 2024 14:47
A+
A-

Bodrum Futbol Kulübü Play-Off birinci tur maçında kendi evinde Boluspor’u ağırlayacak

Arena Bodrum Haber – Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip mutlak galibiyet ile turu geçen taraf olmak istiyor.

Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini vurgulayan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Turu geçmeye çalışacağız elimizden gelen her şeyi yapacağımıza oyuncularımın adına söz verebilirim” dedi.

Trendyol 1’inci Lig’de normal sezonu 57 puanla 4’üncü sırada tamamlayan Bodrum FK, Play-Off ilk turu kapsamında 16 Mayıs Perşembe günü saat 17.00’da evinde Boluspor’u ağırlayacak. Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip mutlak galibiyet ile seyircisi önünde tur atlayan taraf olmak istiyor. Sakatlıkları bulunan Erkan, Gökdeniz ve Süleyman’ın durumunun maç günü netlik kazanacağı belirtildi.

Turu geçmeye çalışacağız…

Play-Off ilk maçında turu geçen taraf olmak istediklerini söyleyen Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Play-Off’a kaldığımız için sevinçliyim ama lig çok enterasan oldu. Özellikle ara ara düştüğümüz dönemler oldu. Özellikle son dakikada verdiğimiz maçlar ve kaçan galibiyetler belki de lider çıkmamızı ya da 3’üncü olmamızı engelledi. Geçen seneden beri bir yolumuz var. İzleyenlere keyif veren mücadele eden bir takım görüntümüz var. 2 sezonda 70 hafta Play-Off potasının dışına çıkmayan bir takım var. 2 senedir mücadele ettiğimiz ligi bu sene 4’üncü tamamladık. Gururluyuz, mutluyuz mütevazi oyuncu kadromuzla 2 senede bunları yaşadık. Geçen sene finale kadar her şey çok güzeldi. Finalde canımız yandı orada üzüldük. Önümüzde 4 maçlık bir seri var. Burada geçtiğiniz sürece o maçlar devam ediyor. İlk maç ve rakip önemli, ligin ikinci yarısında iyi işler yapan Boluspor’a karşı oynayacağız. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Bizde kendi evimizde kendi seyircimizin önünde kendimizi ve seyircimizi mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu maçların kesin bir favorisi olduğunu düşünmüyorum. Kazanmak istediğimiz zaman kendimizi favori olarak görebiliriz ama bu maçların favorisi yok. Turu geçmeye çalışacağız elimizden gelen her şeyi yapacağımıza oyuncularımın adına söz verebilirim ama sonuç ne olur bilemem” dedi.

Bodrum FK’nın file bekçisi Diogo Sousa ise, “Geçen seneden çok tecrübeliyiz Play-Off oynamaya alıştık. Maç maç bakacağız ilk maç Boluspor ile olacak ve en iyi şekilde bu maça hazırlanacağız. Ondan sonra bu güzel kulüp için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarımız en büyük destekçimiz. Onlarla beraber bu başarı geliyor” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.