arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
22°C

Bodrum FK evinde berabere kaldı..

Bodrum FK evinde berabere kaldı..
19 Ağustos 2023 22:13
A+
A-

Bodrum Futbol Kulübü kendi evinde konuk ettiği Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı.

Arena Bodrum Haber – Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Zor bir müsabaka oldu. Bu sıcak havada oynamak her iki takım içinde çok zordu. Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 2’inci hafta mücadelesinde Bodrum FK, kendi evinde Erzurumspor FK’yı konuk etti.

Ligin ilk haftasında Giresunspor deplasmanından 3 puanla evine dönen yeşil-beyazlı ekip, Erzurumspor karşısında maçın ilk yarısında etkili futboluyla taraftarın beğenisini topladı. Yeşil-beyazlı ekip ilk yarının son dakikalarında yakaladığı penaltı şansını,  Gökdeniz’in vuruşuyla değerlendiremedi. İlk yarı 0-0 sona erdi.

Karşılamanın ikinci yarısında her iki takımda girdiği pozisyonlardan yararlanamazken, maç 0-0 berabere sona erdi. Bu sonuçla birlikte yeşil- beyazlı ekip puanını 4’e, rakibi Erzurumspor ise puanını 2’ye yükseltti.

Torbamıza bir puan koyduk…

Maçın ilk yarısında oyunu koparabileceklerini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Zor bir müsabaka oldu. Oyunun ilk yarısında aslında oyunu koparabilirdik. Fırsat geldi keza aynı şekilde kendi hatamızdan fırsat verdik. Penaltı oyunun kırılma noktasıydı. Kıramadık ve kıramayınca rakibimizin direnci her geçen dakika arttı. Maalesef üretemedik ve golü bulamadık. Dolayısıyla bu sıcak havada oynamak her iki takım içinde çok zordu. Neticeyi alamadık, alamadığımız için üzgünüz. Geçen seneden beri düşüncem değişmedi, sonuçta 1 puan aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Torbamıza 1 puan koyduk ve yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Sıcak havadan dolayı maç saatinin yanlış olduğunu belirten Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “İki takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Bu hava şartlarında bu sıcakta oynanmaması gereken bir müsabakada çok üst düzey mücadele ettiler. Geçen sezon Bodrumspor çok başarılı bir sezon geçirdi, bu sezona başarılı girdi. İnşallah aynı şekilde devam ederler. Geçen sezon Bodrumspor Süper Lige çıkmış olsa, buraya Süper Lig takımlarının hiçbirini bu şartlarda getirip futbol müsabakası oynatamazlar. Fenerbahçe, Galatasaray ve diğer Süper Lig takımlarını bu hava şartlarında bu saatte maç oynatmaları mümkün değil. Bir alt lig olunca insan ayrımı yapıyorlar. Sözlerimin Bodrumspor’la alakası yok. Burada akşam 10’dan önce maç oynanmaz. Bir üst ligdeki takımların hiçbirini buraya getiremezler. Bodrumspor gibi iyi bir takımla deplasmanda bu şartlarda oynadığımız 1 puan kötü gözükmüyor. Bizim açımızdan beraberlik kötü değil” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.