arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5622
EURO
34,9871
ALTIN
2.430,07
BIST
9.753,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
21°C
Bodrum
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C

Bodrum Belediyesi, Turgutreis hizmet birimleri için bina kiralayacak.

Bodrum Belediyesi, Turgutreis hizmet birimleri için bina kiralayacak.
29 Ocak 2023 14:01
A+
A-

Bodrum Belediyesi’nin Turgutreis bölgesindeki bazı birimleri yeni kiralanacak hizmet binasına toplanacak.

Arena Bodrum Haber – “Turgutreis Atatürk Meydan Projesi” dahilinde, yıkılan bazı hizmet birimleri için Hizmet Binası için kiralama modeli tercih ediliyor.

Söz konusu olan ve Mehmet Hilmi Caddesi, Yeni Pazaryeri karşısında bulunan binanın kiralanması konusunda net bilgi, Başkan Aras’ın yurt dışı ziyareti dönüşü sonrasında yaptığı açıklamayla geldi.
Başkan Aras, Bodrum Belediyesi “Turgutreis Hizmet Binası” olarak konuşlandırıp, halkımıza hizmet vermek istediğimiz yeri geçici olarak düşünmüyoruz diyerek şu açıklamayı yaptı:
“Mülkiyeti Bodrum Belediyesi’ne ait olup, yeni Atatürk Meydan Projesi kapsamında yıkılan yerleri daha çok ticari maksatla kiraya vermeyi düşünüyoruz. Burası, hem Turgutreis, hem Akçaalan- Karabağ vb. mahallelerin ortasında. Altında, Belediye araçları için otopark mevcut. Başına, yetkiyle donatılmış bir yönetici getirip, her birimden temsilci ve yönetici atayarak, çok güçlü bir ekiple, eksiklerimizi giderelim diyoruz. Turgutreis’te, tam da ana arterde, Belediyemiz güçlü bir şekilde hizmet verecek. Turgutreis Jandarma Komutanlığı yanındaki, mülkiyeti belediyemize ait olan Zabıta noktası da kiraya verilip, Atatürk Meydan Projesi dahilinde yapılacak yerlerden de alınacak kirayla, yeni binanın kirası zaten çıkar. Merkez de, başka bina ya da arsamız bulunmuyor. Altyapı projesinin bitmesinin ardından, Turgutreis bir cazibe merkezi haline gelecek. Başta da dediğim gibi; tam da ana arter de Belediyemiz güçlü bir şekilde hizmet verecek.”
Diğer taraftan kiralanması planlanan yerin aylık kirasının, 160 bin Lira artı stopaj olarak olduğu bilgisine ulaşıldı.
Kaynak: Turgutreis Gündem
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.