arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

BODRUM BASKET, FİNAL GRUBUNU NAMAĞLUP TAMAMLAYARAK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI…

BODRUM BASKET, FİNAL GRUBUNU NAMAĞLUP TAMAMLAYARAK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI…
14 Mayıs 2016 17:40
A+
A-

TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2. LİGİ FİNAL GRUBU OYNADIĞI TÜM KARŞILAŞMALARI KAZANARAK 1.LİGE UZANDI

kırçiçegi-bodrum-basket-sampiyon-oldu-2Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi Final Grubu’nda Kırçiçeği Bodrum Basketbol, Becker’ı son saniyede 64-63 yendi. “Potanın Kırçiçekleri” şampiyon olarak, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin yeni takımı oldu.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi Final Grubu’nda Becker’ı son saniyede 64-63 yenerek Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin yeni takımı oldu. Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, “İlk yılımızda şampiyon olduk. Kırçiçeği ailesi olarak çok mutlu ve gururluyuz. Kırçiçeği Bodrum Basketbol, Sevgili Yiğit Özmen’in basketbol aşkıyla, iyi niyetle, samimiyetle, kızlarımız için, Türkiye için kuruldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnançla, aşkla, disiplinle şampiyonluğu elde ettik. Potanın kırçiçekleri hak ettikleri galibiyeti aldı” dedi.

1 SANİYE KALA…

Finallerin en önemli maçında Kırçiçeği Bodrum Basketbol, ilk periyodu 10-9 üstünlüğüyle kapadı. İkinci çeyrekte üstünlük Becker’e geçti ve ilk yarı 33-26 Becker’in lehine sona erdi. Üçüncü çeyrekte mücadeleyi bırakmayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol, daha iyi hücumlarla öne geçti. Son çeyreğe önde giren taraf 47-46 ile Becker oldu. Dördüncü çeyrekte çetin mücadele yine sürdü. Becker 48 saniye kala skoru 63-62 lehine çevirdi. Ancak potanın kırçiçekleri son saniyeye kadar mücadeleyi asla bırakmadı ve maçın bitimine 1 saniye kala İrem Tulgar zor turnikeyi sayıya çevirdi. Kırçiçeği Bodrum Basketbol, rakibini 64-63 skorla yenerek 1. Lig’in yeni takımı oldu.

kirciceği-sampiyon-2MERYEM DİLŞAD İPBAŞ: “KEREM’İN DEDİĞİ DOĞRU ÇIKTI”

Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, ‘Kırçiçeği 30. yıl’ filmini çekerken “Doymak Nedir?” diye soru yönelttikleri Kerem Tunçeri’nin kendilerine “Doymak son saniye sayısıdır” yanıtı verdiğini hatırlatarak “Gerçekten bugün sevgili İrem Tulgar’ın son saniye sayısıyla doyduk, şampiyon olduk” diye konuştu.

BİLEKLERİNİN HAKKIYLA KAZANDILAR…

Yiğit Özmen’in çok güzel bir takım kurduğunu ve bu yola kadın sporculara inanarak çıktığını, Kırçiceği olarak kendilerinin de Kırçiçeği Bodrum Basketbol’a inandıklarını ve el ele verdiklerini söyleyen İpbaş, “Sezon başında desteğimizi açıklarken, bu takımın mücadeleci ruha sahip, vazgeçmeyen, başarıyı kovalayan kadınlardan oluştuğunu söyledik. Şimdi geldiğimiz noktada bunu tüm Türkiye görüyor. İşte potanın kırçiçekleri, mücadeleden vazgeçmeyen, zaferi son saniyeye kadar kovalayan kadınlardan oluşuyor ve onlar bu zaferi taraftarlarının desteğiyle, bileklerinin hakkıyla kazandı” ifadelerini kullandı.

1. Lig’i hedefleyerek yola çıktıklarını ve bunu da gerçekleştirdiklerini söyleyen İpbaş, sırada ise lig şampiyonluğunun olduğunu söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.