arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4985
EURO
34,8273
ALTIN
2.475,69
BIST
9.530,47
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Bodrum Altınordu’dan İzmir’e bir transfer daha..

Bodrum Altınordu’dan İzmir’e bir transfer daha..
13 Eylül 2022 09:02
A+
A-

Altınordu Bodrum Futbol Okulları ve okulun yarışmacı takımı Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu 2008 doğumlu Ali Kerem Gözüm, Altınordu Futbol Akademisine seçilerek Altınordu FK U15 takımına transfer oldu.

Arena Bodrum Haber – Yaklaşık 5 ay önce Altınordu Bodrum Futbol Okulları sporcusu 2009 doğumlu Utku Emre Kırtay’da Altınordu Futbol Akademisine seçilerek Altınordu FK U13 takımına transfer olmuştu.

2016 yılından beri Altınordu Bodrum Futbol Okullarında eğitim gören Ali Kerem Gözüm Ortakent-Yahşi Gençlik ve  Spor Kulübünde 4 kez ilçe ve 2 kez il şampiyonluğu yaşamıştı. Ali Kerem Gözüm, Bodrum’daki başarısıyla Altınordu Futbol Akademisine seçilerek Altınordu FK U15 takımına transfer oldu.

Altınordu Bodrum Futbol Okulları sorumlusu Kanat Özsert, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

Altınordu Bodrum Futbol Okulları ve Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü olarak çok başarılı ve gururlu bir süreç yaşıyoruz. Her yaş gurubunda ilçe şampiyonluğu, il şampiyonlukları ve en değerlisi oyuncu transferleri.

Bu sezon Altınordu FK kulübümüze 2.futbolcu transferimiz. Türkiye’nin altyapı fabrikası Altınordu FK’ya futbolcu transfer etmek bizim için çok büyük bir gurur. Ali Kerem Gözüm 6 yaşından beri bizimle beraberdi. Şimdi onu hayalleri ile birlikte transfer etmek bizi çok mutlu ediyor. Başarılı olacağından eminim.

Bu sezon 7 oyuncumuzu profesyonel kulüplere transfer ettik.

Hedefimiz altyapısına önem gösteren profesyonel kulüplere oyuncu transferlerini sürekli hale getirmek.

Bütün başarılarımızın sahibi teknik sorumlumuz Muharrem Dilbil ve ekibimiz Ferhat Özcan, Enes Burak Kılıç ve Zekeriya Baş hocalarıma çok teşekkür ederim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.