arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

“BİR DONUM KALDI ONU DA AL” EYLEMİ…

“BİR DONUM KALDI ONU DA AL” EYLEMİ…
4 Şubat 2019 20:47
A+
A-

Bodrum’da 10 yıl boyunca simit sattığı tezgahının Bodrum Belediyesince elinden alınıp başka birine verildiğini iddia eden bir vatandaş, yarı çıplak eylem yaptı.

Eylemci vatandaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a tepki gösterdi.

Çevredekilerin meraklı bakışları arasında, elinde büyük bir kırmızı kart tutan E.A., Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u protesto ettiğini ifade ederek şunları söyledi:Olay, bugün öğleden sonra Cevat Şakir Caddesi üzerinde yaşandı. E.A. adlı vatandaş, pazaryeri yanında 10 yıl boyunca simit sattığı tezgahının elinden alınıp başka birine verildiğini savunarak yarı çıplak şekilde cadde kenarında eylem yaptı. Eyleminde Bodrum Belediyesini sert bir şekilde eleştiren vatandaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da seslendi.

“Kocadon’u protesto ediyorum. Herkes duysun. Kocadon bu tezgahı benden alıp kendi arkadaşına verdi. Kendi arkadaşı da burayı fırına kiraya verdi. Bana 200 bin TL zarar ettirdi. Benim yerimi fakir bir insandan alıp, zengin bir insana verdi. Kocadon, seni protesto ediyorum. Benim hayatımı kararttın. Benim yerimi kendi arkadaşına verdin. Bu Bodrum halkı sana kırmızı kart gösterecek. Kocadon sana çok büyük kırmızı kart gösteriyorum. Kılıçdaroğlu’na da buradan sesleniyorum. Bu adam bana çok büyük bir haksızlık yaptı. Arkadaşına benim yerimi verdi. Arkadaşı da burayı kiraya verdi. Her ay 2 bin TL para alıyor. Bu arkadaşı zengin adam, her şeyi var. Benim hiçbir şeyim yok” dedi.

“BİR DONUM KALDI, ONU DA AL!”

“Kocadon bir donum kaldı, onu da al” diyerek konuşmasına devam eden protestocu, “Beni ailemden ettin. Eşimden ayrıldım. Çocuğumun yüzünü göremiyorum” diyerek konuşmasını sürdürerek sert ifadeler kullandı.

“BODRUM HALKI KIRMIZI KARTI GÖSTERECEK!”

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da seslenen E.A., “Buradan Kemal Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum. Sen Kocadon’u aday gösterirsen Bodrum halkı inanıyorum ki Kocadon’a kırmızı kartı gösterecek. Ben bunu biliyorum. Kocadon, diktatördür. Bu benim elimdeki kağıt simit tezgahının 10 senelik Mazlum Ağan imzalı kağıdı. Benim elimden aldın, kendi arkadaşına verdin. O da kiraya verdi. Her ay 2 bin TL maaş gibi bağlattı kendine. Fırından her ay 2 bin TL maaş alıyor. Bunu yaparlarken bana fırın açmazsan yerini kaldırırız dediler. Bana fırın açtırdılar, 200 bin TL zarar ettirdiler. Kocadon, bu halk bu sefer sana oy vermeyecek. Kocadon, bunu duy. Ben burada Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e de sesleniyorum. Ellerinden öpüyorum Osman Gürün, davandan vazgeçme. Ona ne gerekiyorsa yap. Elinden ne geliyorsa yap. Mazlumun ahını alan adama oylarınızı hiçbir zaman vermeyin. Kocadon’a oylarınızı satmayın. Lütfen yapmayın bunu. Buraları sel aldı, Cumhuriyet Caddesi’ni, Gümbet’i sel aldı. 2 seçimde ne yaptı herkes biliyor. Bu kadar söylüyorum. Beni ailemden ayırdı” şeklinde konuştu.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri ise şahsı gözaltına alarak emniyete götürdü. E.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Daha sonra tekrar bir açıklama yapan protestocu, “Bu yer 3 sene önce elimden alındı. Ben bu yer ile ilgili Mehmet Kocadon’la davalık oldum. Belediyenin önüne itiraz etmek için gittik. Güvenlikten tokat yedik. Ben Bodrum Pazaryeri önünde 10 sene simit sattım. Hiç kimse hakkımda şikayette bulunmamıştı. Elimden tezgahımı aldılar. Bu yeri bir arkadaşına vermişler. Ben bugün bunu öğrendim. Öğrenince çileden çıktım. Eylemi onun için bugün yaptım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.