arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,6078
EURO
34,8089
ALTIN
2.494,00
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Beklenmeyen İstifa.. MHP Bodrum İlçe Başkanı Görevini Bıraktı..

Beklenmeyen İstifa.. MHP Bodrum İlçe Başkanı Görevini Bıraktı..
3 Kasım 2021 09:39
A+
A-

Eylül 2020 tarihinde yapılan olağan kongrede tek aday olarak giren ve seçilen Bodrum Belediye Meclis Üyesi Bahattin Kul, gece yarısı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevini bıraktığını paylaştı.

Arena Bodrum Haber – Yaptığı açıklamada taşıdığı meclis üyeliği ve ilçe başkanlığı görevlerinin bir arada ifa edilmesinin tüzük açısından uygun olmadığını ifade eden Bahattin Kul, o günkü şartlarda MHP Bodrum İlçe Başkanlığı görevini, genel merkez ve il başkanlığı tarafından belli bir süre götürmesi talebiyle yaptığını ifade ederek görevinden ayrıldığını aşağıdaki metinle açıkladı.

Kamuoyu ve Bodrum Halkımızın Dikkatine..

6 Eylül 2020 tarihinde yapılan Kongre sonucunda, MHP Bodrum İlçe Başkanlığı görevine seçilmiş bulunmakta idim..

Bilindiği üzere; Mart 2019 yerel seçimleri sonucu, MHP Bodrum ilçe Başkanlığı adına, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeliği görevimde devam etmekte iken..

MHP Genel Merkezimizin, “Tüzüğünde yer almayan” önemli bir konu olan bu durum, tarafıma; “şimdilik iki görevi bir arada yürütebilirsin. Fakat, ilerleyen zamanlarda aksi yönde bir talep gelir ise, konuya dair görevlerinden birini tercih ederek devam edeceğim” hususu, özellikle söylenmişti..

Yaklaşık, 10 gün önce bu önemli hususa dair, “Seçim Yapmam” konusu; Genel Merkezimizce, Muğla İl Başkanımız Sn. Mehmet Korkmaz Bey’e, sonrasında da, Sn. İl Başkanımızda bana durumu iletmişlerdi..

25.10.2021 tarihinde; kararımı vermiş ve bu durumu bir dilekçe ile Muğla İl Başkanlığımıza cevaben; “Bodrum Belediye Meclis Üyeliğimin ve Üst Kurul Üyeliğimin Devamına yönelik..”

Gerek işlerimizin yoğunluğu, gerek ise Bodrum İlçe Teşkilatımızın da, daha dinamik bir bir yapı ile yeniden yapılandırılmasının, MHP Bodrum İlçe Başkanlığı’na yararlı olacağına dair düşüncelerimin oluşmuş olması neticesinde, Bodrum İlçe Başkanlığı görevimden “istifa” etme kararımı, Muğla İl Başkanımız Sn. Mehmet Korkmaz Bey’e iletmiş idim..

Bu gün itibari ile “MHP Bodrum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulumuzun “FESHİ” kararı, beklediğimiz doğrultuda, tarafımıza ulaşmış bulunmaktadır..

Görev yaptığım, MHP Bodrum İlçe Başkanlığım süresince, desteklerinden ötürü; başta ailem olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyelerime, Mahalle Temsilcisi arkadaşlarıma, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki yetkililerimize, partimize gönül vermiş, bizleri uzaktan yakından destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..

MHP’nin kural ve kaidelerine yakışır şekilde; Bodrum Belediye Meclisinde, Bodrum ve Bodrum’da yaşayan tüm halkımızın yararına olabilecek her türlü görüş ve düşüncelerimizi ifade etmeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum..

Yüce Allah, yar ve yardımcımız olsun inşallah..

Saygılarımla…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.