arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

BAŞKAN KOCADON GOCAMANLARLA BULUŞTU

BAŞKAN KOCADON GOCAMANLARLA BULUŞTU
9 Şubat 2017 17:57
A+
A-

 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Mumcular bölgesinden yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi.

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yılın ekim ayında “Sıra Bizde” sloganıyla hayata geçirilen Büyüklerimizle Birlikte Çay Keyfi Projesi devam ediyor. Bodrum Belediye A.Ş. Trafo Bodrum Cafe/Restaurant’ta ev sahipliğini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yaptığı etkinliğe; Çamlık Muhtarı Mehmet Kahraman, Sazköy Muhtarı Erdal Yabacı, Çömlekçi Muhtarı Mustafa Oral ile Bodrum’un Mumcular bölgesindeki Sazköy, Çamlık, Çömlekçi, Kurudere, Kızılağaç ve Yalı mahallelerinden kadın erkek toplam 100’e yakın 70 yaşın üstü vatandaş katıldı.

Projeyi yürüten Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt, Basın Yayın Birimi Sorumlusu Fikret Hıdır ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Tolga Karademir ile birim personelleri davete iştirak eden konuklarla tek tek ilgilendiler.

Etkinlikte konuklarının masalarına gidip yanlarına oturan Başkan Mehmet Kocadon, vatandaşların tek tek hallerini hatırlarını sorarak istek ve taleplerini de her zaman çekinmeden kendisine ya da muhtarlarına iletmelerini istedi. Mümkün olan her konuda, Bodrum Belediyesi olarak yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi. Etkinliğe katılan bazı kadın vatandaşlar ise dağlardan topladıkları nergis çiçeklerini Mehmet Kocadon’a hediye etti.

Davete katılan tüm konuklarına teşekkür eden Başkan Kocadon, “Özellikle bizim bu davetimizi kırmadığınız ve gelip bizi onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün burada bu mikrofonla konuşabiliyorsam, bilin ki ben sizin eserinizim. Sizler bana sahip çıktınız, beni bu günlere getirdiniz. Ben de sizlerin gibi kırsaldan gelen, çit süren, zeytin silken, badem toplayan, mandalina dibi çapalayan, hayvancılık yapan bir kardeşinizim. Bodrum’un gelişmesiyle beraber farklı sektörlere geçtik, turizme geçtik. Siz büyüklerimizin bize bıraktığı bu güzel mirası, bu birlik ve beraberliği, bu medeni coğrafyayı, biz de bizden sonraki nesillere bırakacağız tıpkı sizin bizlere bıraktığınız gibi. Bunun için belediye başkanlığı görevine dahil oldum. 18 yıldır da sayenizde bu görevi yapıyorum. Allah sizlerden bin kere razı olsun. Çünkü sizler beni bu yerlere getirdiniz. Bundan sonra da benim görevim, sizlere en iyi şekilde bakmaktır. Elimden ne geliyorsa; sağlık olsun, ekonomi olsun, eğitim olsun her ne konuda ekibim her an emrinizde. Ekibime ulaştığınız anda, muhtarlarımıza ulaştığınız anda benim üzerime düşen neyse seve seve yapmaya hazırım. Bir daha söylüyorum: Beni bu yerlere sizler getirdiniz. Bodrum’u bütün Türkiye’ye ve Dünya’ya sizler duyurdunuz. Bunu da koruyup kollamak benim görevim. Beni kırmadığınız için ve bu yaşlarda buralara kadar geldiğiniz için de tekrar hepinize teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız.” dedi.

Başkan Kocadon’un konuşmasının ardından Kızılağaç eski muhtarlarından 82 yaşındaki Durmuş Aksakal, “Bu güzel yemek için Kızılağaç köyümüz adına size, ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim. Sağ olun var olun. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” dedi.

Keyifle geçen buluşma sonunda Başkan Mehmet Kocadon, büyükleriyle birlikte deniz manzarasını da arkalarına alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.