arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

BAŞKAN DA ÖRGÜT DE CHP İLE VEDALAŞTI…

BAŞKAN DA ÖRGÜT DE CHP İLE VEDALAŞTI…
28 Ocak 2019 19:49
A+
A-

CHP’de İzmir’in de aralarında bulunduğu 150 adayın belirlendiği Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarının, artçı tepkileri ilçe örgütlerinde sürüyor.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve ilçe örgütü yedekleriyle birlikte CHP’den istifa etti…

Bu tepkilerden  biride CHP Marmaris İlçe Örgütüyle, Marmaris Belediye Başkanı Ai Acar’dan geldi. CHP Marmaris İlçe Başkanı Tolga Akbay,  ‘iradelerinin hiçe sayıldığını’ öne sürerek yedek üyelerle birlikte istifalarını duyurdu. Bu süreçte sessizliğini koruyan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da öğleden sonra CHP’den istifa edip DSP’ye geçti. CHP Parti Meclisi, Acar’ın yerine Mehmet Oktay’ı aday göstermişti.

Acar, istifası sonrasında CHP İlçe Teşkilatı önünde kendisine desteğe gelen vatandaşlara hitap etti.

Başkan Acar, 5 yıllık görevi süresince baskı ve diktatör gibi yönetim anlayışıyla karşı karşıya kaldıklarını, Marmaris’in menfaatlerini savunurken devamlı dayatma ile karşılaştıklarını iddia etti.

“MANİPÜLASYONLA BAŞKA KİŞİNİN İSMİ YAZILDI”

Bu süreçte sürekli sabrettiklerini belirten Acar, şöyle devam etti:

“Marmarislilerin talebi üzerine aday adayı oldum. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve atanmış il başkanı, yapmış oldukları dizayn sonucu karşımıza 3 tane daha aday adayı çıkarttı. Sürekli aleyhime kampanya yürüttüler. Sonuna kadar mücadele ettik. Dün akşama kadar bekledik. Parti Meclisi’nden (PM) ‘siz aday çıkacaksınız’ dediler. MYK’da listelerde Ali Acar ismi yazıldı. Ali Acar ismi MYK’dan çıkıp, Parti Meclisi’ne gidene kadar yolda bir manipülasyonla başka kişinin ismi yazıldı. Sabah öğrendik ki PM’de benim yerime başka bir arkadaş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından atanan biri devlet memuru gibi atanmış.”

Acar, CHP’li kimliğinin genel başkanla dahi tartışılamayacağını dile getirerek, “Marmaris sevdalılarını, Ali Acar’a güvenenleri yarı yolda bırakacak değilim. Bu sorun sadece Marmaris’te değil. CHP’nin elinde bir avuç kalmış il ve ilçelere göz dikmiş bazı menfaatçi yöneticilerin yaratmış olduğu kaostan başka bir şey değildir. CHP yönetimimiz bunu içine sindiremediği için istifa ettiler.” diye konuştu.

Manipülasyon ve ayak oyunlarına seyirci kalmayacaklarını anlatan Acar, PM üyesi ve Tuncay Özkan’ın yardımcısı Ali Öztunç’un, kendisine yapılan manipülasyonda başrol oynadığını, organizasyonun mimarının Osman Gürün ile Muğla Milletvekili Mürsel Alban olduğunu ileri sürdü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.