arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Başkan Bilgi: Hodri meydan Halil Karahan..

Başkan Bilgi: Hodri meydan Halil Karahan..
19 Ağustos 2022 12:00
A+
A-

MHP Bodrum İlçe Başkan İbrahim Bilgi’nın gazetecilerle yaptığı kahvaltı sonrasındaki açıklamalarının yankıları devam ediyor.

Arena Bodrum Haber – MHP, AK Parti ve CHP’nin ilçe başkanlarının Bodrum öznesi altında devam eden açıklamalarına bu sabah MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan’ı kamuoyu önünde tartışmaya çağırdı.

Başkan Bilgi’nin yaptığı açıklama şu şekilde oluştu:

Beceriksizlik ve halktan kopukluğun ezikliği içinde kıvranan CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, aklınca bize yanıt vermiş.

İftira ve yalanlarla dolu açıklaması, Sayın Karahan’ın ruh hali ve Bodrum Belediyesi’nin git gide dibe çöken yönetme beceriksizliğinin adeta göstergesi olmuş!

Basın ve sosyal medya üzerinden karşılıklı atışmalar kimseye bir şey kazandırmıyor. O yüzden Sayın Halil Karahan, size HODRİ MEYDAN diyoruz.

İstediğiniz zaman, istediğiniz mecrada, isterseniz Belediye meydanında vatandaşlarımızın huzuruna çıkalım. İster televizyon, ister radyo, ister meydan, size kalmış. İki ilçe başkanı olarak vatandaşlarımızın huzuruna çıkalım ve elimizde ki tüm belge ve bilgilerle tartışalım.

Biz yanımızda Bodrum Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan aldığımız belge ve bilgileri getireceğiz. Sizde bizle ilgili atmış olduğunuz iftiralarla ilgili elinizde ne varsa getirin ortaya koyun ve bizi rezil edin.

Her sıkıştığınızda ortaya koyduğunuz Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı, yurt içi ve dışından yazan iftiracı sosyal medya trolleri sizi kurtaramayacak Sayın Karahan.

Artık hemşehrilerimizin huzuruna belgeleriyle çıkma zamanı geldi. Artık belge ve bilgilerle gerçekleri konuşma zamanı geldi Sayın Karahan, HODRİ MEYDAN! Ne zaman, hangi mecrada, nasıl isterseniz size kalmış Sayın Karahan! Bodrumlular artık, yalan dolan, iftira siyaseti duymak istemiyor. Bodrum artık belgeleriyle gerçekleri duymak istiyor. Biz hazırız Sayın Halil Karahan. Belgelerimizle sizi bekliyoruz.

Bir not; sürekli MHP’yi hükümet ortağı olarak göstermeye çalışıyorsunuz ya! Biz hükümet ortağı değiliz! Biz genel başkanımızın emriyle Cumhur İttifakı’nda Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığını net destekliyoruz. O yüzden beceriksizliklerinize kılıf uydurmaya çalışırken bu gerçeği göz ardı etmeyin!

Ve Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras,

8 aylık görev süremiz içinde gerek yüz yüze görüşmelerimizde (ki sizin de bildiğiniz gibi şahitlerimiz mevcuttur), gerekse kamuoyu açıklamalarımızda kaç defa Bodrum’un menfaatine yapılacak tüm çalışmalarınızda size destek olduğumuzu, telefonlarımızın 24 saat açık olduğunu belirttik? Gerekirse Bodrum için birlikte Ankara’ya gidip bakanlık bakanlık dolaşıp sorunların çözümü konusunda ortak hareket etme teklifinde bulunmadık mı?

Peki siz bütün bunlara rağmen bizi kaç defa aradınız? Koca bir SIFIR!

Sayın Aras, siz Bodrum Belediye başkanısınız, eleştiriye açık olun. Bodrum için, Bodrumlu vatandaşlarımız için çalışın. Siz bütün Bodrum’un belediye başkanısınız.

Makamınıza saygı duyup size gerçekten destek olmak isteyenlerle, sizin altınızı oyup sizin üzerinizden siyasi rant sağlamak isteyenleri birbirinden ayırın. Bizim nerede olduğumuzu ve samimiyetimizi çok iyi biliyorsunuz.

Bodrumlular artık kavgadan sıkıldı, siyasetçilerden çözüm bekliyor. O yüzden biz sürekli olarak Bodrum için elele verme çağrımızı yinelemeye devam edeceğiz, kim ne derse desin!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.