arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
27°C
Bodrum
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
27°C

Başkan Aras Macaristan Muğla-Denizli Fahri Konsolosluğu’nun Açılışına Katıldı…

Başkan Aras Macaristan Muğla-Denizli Fahri Konsolosluğu’nun Açılışına Katıldı…
2 Ekim 2024 14:30
A+
A-

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Macaristan Muğla-Denizli Fahri Konsolosluğu’nun açılışına katıldı. 

Arena Bodrum Haber- Başkan Aras “Macaristan Muğla Konsolosluğu’nun açılması bizim de mottomuz olan “Dünya Kenti Muğla” vizyonuna çok önemli katkı sunacak” dedi.

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde Macaristan Muğla-Denizli Fahri Konsolosluğu açıldı. Açılış törenine Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Macaristan’ın Türkiye Büyükelçisi Viktor Matis, Macaristan Muğla Fahri Konsolosu Hamdi Akın ve davetliler katıldı.

Aras: Fahri Konsolosluğun Açılması Dünya Kenti Muğla Vizyonumuz İçin Önemli

Macaristan Muğla Fahri Konsolosluğu’nun açılışında konuşan Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras “Macaristan Muğla Konsolosluğunun açılması bizim de mottomuz olan Dünya Kenti Muğla vizyonuna çok önemli bir katkı sunacak. Macaristan Muğla Fahri Konsolosluğu’na atanan Hamdi Akın Türkiye’de özellikle Türkiye ekonomik hayatında çok büyük yatırımları olan ve bölgemizde de yatırımları olan çok önemli bir iş adamı. Başkonsolosluğun merkezinin Muğla’da açılıyor olması bize büyük bir güç veriyor. O yüzden kendisine ve Sayın Cumhurbaşkanımıza, Macaristan Cumhurbaşkanı’mıza, Sayın Büyükelçimize bu görevi Muğla’da sevgili Hamdi Akın’a verdikleri için çok çok teşekkür ediyoruz. Konsolosumuz Hamdi Akın’a da yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Aras: Başka Fahri Konsoloslukların Açılması İçin Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras “Bundan sonra da Muğla merkezde fahri  konsoloslukların açılması için girişimlerimizi devam ettireceğiz. Muğla merkezimizin de en az ilçeleri kadar tanınması için çalışmalarımız devam edecek. Tarihi bağlarımız olan Macaristan’la ilgili özellikle yerel yönetim düzeyinde önemli ilişkiler kurup bugünkü girişimi destekleyeceğiz. Ticaret odamız da aynı şekilde Macaristan’la ekonomik ilişkileri güçlendirecek. Muğla’mızın, Denizli’mizin ticari hayatına katkı sunacak. Sayın Valimizin hamiliğinde bu güzel açılışı hep birlikte yaptığımız için çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.