arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Başkan Aras basın emekçileriyle buluştu..

Başkan Aras basın emekçileriyle buluştu..
11 Ocak 2023 14:37
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarıyla yemekte buluştu. 

Arena Bodrum Haber – Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Bodrium Otel’de düzenlenen yemeğe basın emekçileri yemeği Başkan Ahmet Aras’ın ev sahipliğinde yapıldı. 

Bodrum’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Ahmet Aras’a Başkan Yardımcıları İlknur Ülküm Seferoğlu, Tayfun Yılmaz ile Meclis Üyesi Emre Köroğlu eşlik etti.

“Bodrum’da birlik, beraberlik, huzur ortamı devam edecek”

Başkan Ahmet Aras, basın emekçilerinin çok kıymetli olduğunu ve onlarla olmaktan mutluluk duyduğunu belirttiği konuşmasında şunlara değindi:

“Bodrum’la ilgili her şeyi birlikte değerlendiriyoruz, paylaşıyoruz. Sizlerin değerlendirmelerini eleştirilerini önerilerini tavsiyelerini dikkate alıyoruz. Sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Bodrum’la ilgili endişelerinizi ya da belediye ile ilgili her türlü eleştirinizi saygıyla karşılaşıyoruz ve bundan bir şeyler çıkartmaya, öğrenmeye çalışıyoruz. Hatalarımız olabilir, insanız hepimiz. Bodrum gibi göz önünde bir kentte, vatandaşın hizmetinde iyi niyetle hata yapmadan hizmet etmek durumundayız. Bunun için mücadele ediyoruz, çabalıyoruz. Bodrum’da birlik, beraberlik, huzur ortamı devam edecek ve bunu korumak için çalışacağız. Basının özgür olması, tarafsız olması… Baskı altında olmamak… Cezaevindeki basın mensuplarını da biliyoruz. Sırf yazdıkları açısından, fikirleri açısından içeride tutulmalarının ne kadar yanlış olduğunu da biliyoruz. Fikirlerinden dolayı gazetecilerin cezaevinde olmasını benim yüreğim, kalbim kabul etmiyor. Ya da baskı altında olmasını… Bunları değiştirmek için hep birlikte çalışacağız ve Türkiye’yi aydınlık mutlu günlere hep birlikte ulaştıracağız. Davetimizi kabul edip buraya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.” 

On beş günde bir basın mensuplarıyla bir araya gelmeyi planladıklarını ifade eden Başkan Aras, bu toplantılarda basın mensuplarının eleştirilerini bire bir, yüz yüze karşılamayı, dinlemeyi planladıklarını söyledi.

Bodrum’da yıllardır emek veren basın mensupları da söz alarak günün anlam ve önemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Samimi ve içten bir yemeğin gerçekleştiği gecede Başkan Aras ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, basın emekçileriyle tek tek ilgilenerek sohbet etme fırsatı buldu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.