arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
25°C
Bodrum
25°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Başar Bıyıklı başkan adaylığını açıkladı..

Başar Bıyıklı başkan adaylığını açıkladı..
17 Ağustos 2023 23:25
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum ilçe Başkanlığı görevini Halil Karahan’ın milletvekili adayı olmasıyla göreve gelen Başar Bıyıklı, 20 Ağustos’ta yapılacak olan ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Arena Bodrum Haber – Başar Bıyıklı, yaptığı açıklamada parti içerisinde bugüne kadar verilen her görevi başarı ile yerine getirerek, Bodrum için çalıştığını, çalışmaya da devam edeceğini vurguladı.

Vekaleten yürüttüğü CHP Bodrum İlçe Başkanlığı asaleten yapmak için aday olan Başar Bıyıklı, açıklamasında şunları söyledi;

“Savunduğum değerler ve ilkeler uğuruna ve Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda yürümek için 2007 yılında partimin Bodrum örgütlerine katılarak toplamda 3 dönem yönetim kurulu üyeliği ve ilçe sekreterliği görevini yürüterek, aktif şekilde partime ve Bodrum’a hizmet ettim. Son dönemde de, milletvekilliği aday adaylığı başvurusu nedeniyle Halil Karahan’ın istifası sonrasında yönetim kurulu üyelerimizin oy birliği ile CHP Bodrum İlçe Başkanlığı görevini 25 Ocak 2023 tarihinden bu yana sürdürüyorum. 7 aylık bir süreçte iki genel seçimi örgütümüzle birlikte çalışarak, Bodrum’dan 32 yıl sonra bir milletvekilinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bizlerin sesi olabilmesi için çok çaba sarf ettik.

Bu süreçte ilk düzeltmemiz gereken konu aynı ideolojiden, aynı ilkelerden bir araya gelmiş delegesinden yönetimine, hepimizin Cumhuriyet Halk Partisi için yüreklerimizi koyduğumuz gibi, emeklerimizi de bir araya getirerek, oldukça kritik olacak bir yerel seçim sürecinde yara almadan, hedefe ulaşarak, partimizi ve ideolojilerimizi korumamız gerekiyor.

Günümüzde tüm ülke olarak siyasette bir değişime gidilmesi gerekiyor. Yeni neslin günümüz şartlarındaki bakış açısını savunan değerlerin siyasette aktif olarak var olmasını sağlayabilirsek, biz ülkede yanlış olan şeyleri düzeltebiliriz. Biz bunun için mücadele ediyoruz. Siyasi partileri araç olarak gören bir yapıda değil, ideoloji ile ilke ile çalışacak bir ekiple örgütümüze ve memleketimize hizmet verebilmek için aday oluyorum.

Biz bir makama ulaşmak için siyasi parti içerisinde değiliz. Toplumun her kesiminin refahı, daha iyi şartlarda yaşaması için savunduğumuz değerlerin arkasında mücadele ediyoruz. Bu da Türkiye’de herkesin hak ettiği değerle yaşaması için gereken bakış açısı diye düşünüyorum. Aslında Türkiye’de siyasetin olması gerektiği şeklini savunuyoruz. İnsani yaşam hakları için, doğa için, çevre için olması gerekeni uygulamak için gerekli siyaseti savunuyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.