arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4087
EURO
34,7827
ALTIN
2.401,97
BIST
10.208,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
23°C
Bodrum
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
24°C

ARAS: BODRUM’DA ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ…

ARAS: BODRUM’DA ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ…
2 Nisan 2019 17:13
A+
A-

BAŞKAN ARAS, DÜNYA OTİZM GÜNÜ’NDE SAĞLIK VAKFI’NDAYDI…

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Bodrum Engelliler Sağlık Vafkı’nda düzenlenen etkinliğe katıldı. Turgutreis Zeyyat Mandalinci İlköğretim Okulu öğrencileri ile vakıf öğrencilerinin katıldığı afiş boyama etkinliğinde çocukların mutluluğuna ortak olan Başkan Aras, minik öğrencilerle birlikte vakfın bahçesine sardunya fideleri dikti, günün anısına hazırlanan afişe el izini bıraktı.

Otizm konusunda farkındalık oluşturmak ve otizmden kaynaklanan sorunlara çözüm bulmak amacıyla BM tarafından “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilen bu anlamlı günde, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nı ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, burada Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ve Begonvil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi gönüllüleri, vakıf öğrencileri ve veliler tarafından karşılandı. Başkan Aras’ın ziyaretine CHP ilçe başkanı Halil Karahan, Belediye Meclis Üyeleri, Uğur İlhami Özden, Önder Batmaz, Tamer Mandalinci, Kemal Özyurt, Mustafa Coşkun ve Emel Çakaloğlu’da eşlik etti.

Zeyyat Mandalinci İlköğretim miniklerinin de hazır bulunduğu etkinlikte, Başkan Ahmet Aras, çocuklarla birlikte bahçeye sardunya fideleri dikti. Başkan Aras, “Bodrum’u çiçek gibi yapacağız, kollarımızı sıvadık” diye konuştu. Aras, Bodrum çarşısına da begonvil dağıtımına başladıklarını belirterek “Bodrum’a gelen misafirlerimiz bu sezon sürprizle karşılaşacak” dedi.

DÜNYA OTİZM GÜNÜ ANISINA EL İZİNİ BASTI…

Gönüllüler, vakıf yöneticileri ve minik öğrencilerle ayrı ayrı sohbet eden Aras, daha sonra Otizm Farkındalık Günü için oluşturulan özel afiş için elini boyadı ve afişe el izini bastı. Bodrum’da engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak ve her yaştan engelli bireyin toplumla iç içe, bir arada yaşamasını sağlayacak projeleri adım adım hayata geçireceklerini belirten Aras, “Otizmli ve diğer dezavantajlı bireylerimizin Bodrum’da, önyargı ve ayrımcılığa maruz kalmadan daha iyi ve huzurlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamak hem belediye olarak bizim, hem de tüm vatandaşlarımızın görevidir. Bodrum’da, engelli çocuklarımızın hayata karışmasını sağlayan ve onların üreten, bağımsız birer birey olarak yaşamlarını sürdürmesine imkan tanıyan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na, gönüllülerine ve vakfımıza sahip çıkan tüm yardımsever dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bundan sonra da tüm zorlukları, tüm engelleri hep bir arada aşmaya devam edeceğiz.” dedi.

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü Etkinliğinde Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, Bir kez daha ne kadar büyük bir aile olduğumuzu hissettik diyerek “Yurttaş olarak bir birimize olan sorumluluklarımızın farkında olduğumuzu topluma gösteriyoruz. Hayatı bizden farklı kavrayan bu özel insanların farkında olduğumuzu, onların farkına saygı duyduğumuzu ve önemsediğimizi, bir tanesinin bile yokluğuna razı olmadığımızı, bu afişlere bastığımız el izlerimiz ile teyit ediyoruz” dedi.

Etkinliğe Başkan Akkaya ile birlikte, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Kurucu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Zırh, Ülker İnan, Yılmaz Algül, Hüseyin Sabri Boyacı, Sadife Akdolu, Gizem Ağan, Genel Kurul Üyeleri; Zeyyat Aybey, Afet Aksu, Tutku Yılmaz, Selçuk Haşar’ın ev sahipliği yaptığı etkinlikte öğrenciler ile vakıf çalışanları ev sahipliği yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.