arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Ant Yapı Altıncı Turizm Yatırımı..

Ant Yapı Altıncı Turizm Yatırımı..
12 Haziran 2021 21:21
A+
A-

Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Ant Yapı, Türkiye’deki altıncı turizm yatırımı olan Radisson Collection Hotel, Bodrum’un açılışını gerçekleştirdi.

Arena Bodrum Haber – Açılış törenine Avrupa Parlamento Üyesi Josianne Cutajar, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun ve bazı meclis üyelerinin yanı sıra Çad, Nijer, Gabon, Gine, Malavi ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti Turizm bakanları katıldı.

Radisson Group’un Türkiye’deki ilk premium oteli olma özelliğine sahip..

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, “Bodrum’da bir cennet liman” sloganıyla ilk etabını geçen yıl tamamladığı Anthaven projesinin içinde yer alan Radisson Collection Hotel, Bodrum’un açılışını gerçekleştirdi. Otelin yatırım maliyeti 40 milyon dolar. Otelde, bir kısmı berrak masmavi deniziyle Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Aspat’a, bir kısmı ise yanı başındaki Anthaven tekne park yeri ve çarşı meydanına bakan deniz manzaralı balkon ve teraslarıyla 80 adet lüks oda ve süit bulunuyor.

Bodrum yarımadasının en güneyinde muhteşem bir manzaraya sahip olan Radisson Collection Hotel, Bodrum’da, beş yıldızlı butik otel ve servis anlayışıyla, 10 bin metrekarelik bir alanda hizmet veriliyor. Kos Adası’nın karşısında 400 metrelik sahili bulunan otelde ayrıca açık-kapalı yüzme havuzları, teras bar, fitness salonları, toplantı odaları, restoranlar ve lounge alanları yer alıyor. Üç restoran ve iki bara sahip olan Radisson Collection Hotel, Bodrum uluslararası menüsüyle misafirlerine birçok farklı lezzet sunuyor. Otelin 1.150 metrekare alana yayılmış SPA’sında ise, içinde özel duş ve jakuzisinin bulunduğu çiftler için bir masaj odası, bir geleneksel hamam, bir buhar odası, bir sauna ve ısıtmalı bir kapalı havuz bulunuyor.

Mehmet Okay; ’10 yıldır başarılı ve niş turizm yatırımlarına imza attık”

Radisson Collection Bodrum’un Türkiye’deki 6’ıncı turizm yatırımı olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay; “Ant Yapı olarak geçen 30 yılda faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde toplam 10 milyon metrekarelik projeyi imza attık. Edindiğimiz tecrübeyle birlikte 2010 yılında turizm alanında gerçekleştirdiğimiz ilk yatırımımızdan bu yana turizm sektöründe büyümeye devam ediyoruz. Son 10 yıl içerisinde sektörün liderleriyle başarılı ve niş turizm yatırımlarına imza attık. Port Alaçatı projemizde ilk butik otelimize yer verdik böylece turizme adım attık. Daha sonra İstanbul’da 200 odalı Radisson Blu oteli ile yola devam ettik… İstanbul’da Singapurlu kökenli firma Fraser Hospitality ile işbirliği yaparak Türkiye’ye ilk servis apartment konseptini getirdik. Önce 120 konutluk Fraser Place Anthill Istanbul sonrasında ise 80 konutluk Fraser Place Antasya Istanbul’u hayata geçirdik. Bu iki yatırımımız da kendi içinde çok özel yatırımlar. Geçen yıl ise 150 konutluk bir servis apartment olarak konumladığımız Antwell projemizi gerçekleştirdik ki, bu projenin en önemli özelliği içinde sağlık personeli barındıran bir merkezi olması” diye konuştu.

Mehmet Okay; “Türkiye’de bir ilk yaşanıyor”

Bugün ise Radisson Collection Hotel, Bodrum ile birlikte Türkiye’de toplam 250 milyon dolarlık turizm yatırımı gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşadıklarının altını çizen Mehmet Okay, “Radisson Hotel Group ile uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz. Karşılıklı oluşan güven sonucunda grubun premium markası Radisson Collection’u Türkiye’ye ilk kez getirdik. İşbirliğimiz faklı projelerde de devam etmesini planlıyoruz. Maviyle yeşilin birleştiği eşsiz doğal güzelliğe sahip ve tarihi limanın bulunduğu bölgede, “gözbebeğimiz” olarak adlandırdığımız Anthaven’ın içinde yer alan otelimizin hizmete açılmasıyla birlikte ülke turizmine önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

Yeni Yatırımlar Yolda..

Bu yıl şirket olarak kuruluşlarının 30’uncu yılını kutladıklarını belirten Mehmet Okay, “Kurulduğumuz günden bu yana kalıpların dışında düşünüp çok çalışarak gurur duyduğumuz işler yaptık. Bugün Rusya, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri ve Türki Cumhuriyetler’e kadar uzanan çok geniş bir coğrafyada yüksek kaliteli işlere imza atan bir markayız. 30’uncu yılımızda dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Group ile yaptığımız iş birliği sonucu, doğal ve tarihi güzelliklere sahip Aspat Koyu’nda konuklarına farklı bir deneyim yaşatacak yeni yatırımımız Radisson Collection Hotel Bodrum’u ülke turizmine kazandırdığımız için gururluyuz. Önümüzdeki dönem için yurt içinde İstanbul ve Bodrum’da yeni projeler hedefliyoruz. Bodrum’da 200, İstanbul’da yer alan arsalarımızda 300 olmak üzere toplam 500 konutu hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada faaliyet gösterdiğimiz 4 ülkede 1 Milyar USD ciro ile işlerimize devam ediyoruz. Yurt dışı yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürerek ülkemizi gururlandıracak projelerin müjdesini vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.