arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5631
EURO
34,7032
ALTIN
2.496,42
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

AK PARTİLİ ÖZTÜRK: SANDIKTAN DİKTATÖRLÜK ÇIKMAZ

AK PARTİLİ ÖZTÜRK: SANDIKTAN DİKTATÖRLÜK ÇIKMAZ
22 Şubat 2017 10:49
A+
A-

 

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, partisinin Bodrum İlçe Danışma Kurulu toplantısında CHP’ye sert mesajlar gönderdi. 15 Temmuz darbe girişiminde Ak Parti’nin yanında yer almayanların, Muğla’da devam eden Cumhurbaşkanı’na suikast davasına da katılmadığını söyleyen Öztürk “15 Temmuz gecesi bizi yalnız bırakanlar, maalesef o hainler yargılanırken de bizi yanlız bıraktılar. biz, sahte demokrat, sahte cumhuriyet sevdalıları istemiyoruz” diye konuştu. MHP ile Ak Parti’nin referandum işbirliğini de değerlendiren Öztürk, “Bizim MHP ile çok eskiye dayanan ortak bir tabanımız var. 15 Temuzda sağımıza baktığımızda, MHP’li, ülkücü kardeşlerimizi orada gördük. O gün tehlikeyi gören insanların bugün birlikte hareket etmemesine imkan yok. Bizi ortak noktada buluşturan şey, ülke, vatan, millet ve bayrak sevdası” dedi.

SANDIKTAN DİKTATÖRLÜK ÇIKMAZ

Ak Parti Bodrum İlçe Danışma Kurulu Toplantısına katılan Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum belde başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle referandum değerlendirmesi yaptı. “Niçin evet?” sorusuna yanıt veren Öztürk, 16 Nisan’da toplam 18 maddenin halk oyuna sunulacağını belirterek CHP’lileri halkı kandırmakla suçladı. Öztürk, “Evlere gidip her türlü yalanı söylüyorlar. Bayrak, cumhuriyet, elden gidiyor diyorlar. Tek adam diktatörlüğü geliyor diyorlar. Gelsin de bunları bizim yanımızda anlatsınlar” ifadelerini kullandı. Öztürk, şöyle devam etti:

“Cumhuriyet ve özgürlükler üzerinden algılarla oynayarak oy kazanmaya çalışıyorlar. Hizmet yok, sadece algılar var. Muğla’ya, Bodrum’a ‘cumhuriyetin kalesi’ diyorlar. O zaman niye tankların önüne benimle beraber çıkmadın? Recep Tayyip Erdoğan 15 yıldır u ülkeyi yönetiyor. Bunun temelinde yatan şey, milletle beraber siyaset yapması. AK Partili bir cumhurbaşkanı ile milletvekillerinin ne yapacağı belli. Tam 15 yıldır belli. Hala, tuirizmi bitirdiler, Bodrum’da insanlar istediklerini yiyip içemiyor, sosyal hayata müdahale edecekler diyorlar. 15 yıl geçti hala aynı yalanları söylüyorlar. Ak Parti’yi öcü gibi göstererek rahat rahat siyaset yapıyorlar. Oysa AK Parti 15 yıldır ne yapacağı en net tolan parti. Sandıktan diktatörlük çıkmaz. Halk, kimi seçerse 5 yıl için seçecek. Bizim ne laiklik, ne cumhuriyet ne de bayrakla en ufak bir derdimiz yok.”

CHP’LİLER 15 TEMMUZ GECESİ BANKAMATİK KUYRUĞUNDAYDI

Muğla’da dün başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast davası ile ilgili de konuşan Nihat Öztürk, “15 Temmuz’da cumhuriyet, millet egemenliği, bayrak ayaklar altına alınmaya çalışıldı. Biz gerçek manada demokrasiye, cumhuriyete inanmış kardeşlerimle birlikte, milletin iradesine yapılan o ihaneti dün protesto ettik. Bir tane CHP’li yoktu. Büyükşehir belediye başkanı ya da bir CHP’li belediye başkanı gelip protesto edecek mi diye baktım. O hainlerin duruşmasına gelip tek cümle kuramadılar” dedi. CHP’lilerin 15 Temmuz gecesinnde de kendilerini yalnız bıraktığını savunan Öztürk, “O sırada hepsi bankamatik kuyruğundaydı” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.