arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3862
EURO
34,7837
ALTIN
2.395,62
BIST
10.208,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C

AK PARTİ MUĞLA ADAYLARI YOLA ÇIKTI…

AK PARTİ MUĞLA ADAYLARI YOLA ÇIKTI…
21 Ocak 2019 09:54
A+
A-

AK Parti Pazar günü Muğla’da düzenlenen törenle il ve ilçelerdeki adaylarını açıkladı. Dr. Tahir Ateş Bodrum Belediye Başkan adayı olurken, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır oldu.

AK Parti Muğla İl Teşkilatı 31 Mart Yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için yarışacak belediye başkan adaylarını Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi A Salonu’nda düzenlediği törenle tanıttı. AK Parti 11 ilçede aday gösterirken Datça ve Ortaca’da MHP adaylarını destekleyecek. Düzenlenen törene AK Parti MKYK Üyesi Markar Eseyan, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, AK Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Arıcı ve İbrahim Aydın ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, “Ben inanıyorum ki Muğla 81 ile örnek olacaktır. Cumhur İttifakı ile birlik ve beraberliğin yaşandığı bir olarak bütün gönülleri kazanacağız. Biz Muğla’da gönülleri fethederek bu seçimi kazanacağız” dedi.

Benim hem büyükşehir belediyesini hem de 13 ilçenin tamamını kazanacağımıza dair inancım tamdır diyen AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, “O seçim bu seçimdir, o zaman bu zamandır her şey bizim lehimize buna inanın birçok yeri dolaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız ile konuşuyoruz. Onlar bile kendi belediyelerinden yaka silker duruma geldiler. Bizim partimize katılan kardeşlerimize ve aday adayı olan ve aday olan kardeşlerimize sesleniyorum sakın yılgınlığa uğramayın bu mücadele hepimizin hep beraber kazanacağız” dedi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise, “Amacımız bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da milletimize hizmet etmek. Bu yerel seçimlerde partimizi ve ittifakımızı en iyi şekilde taşımak. Hiçbir siyasi düşünceye bakmaksızın vatandaşlarımızın gönüllerini kazanmak. Biz yıllardır milletimizin efendisi değil hizmetkarı olduk böyle de devam edeceğiz” dedi.

Son konuşmacı olarak kürsüye gelen AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Markar Eseyan, “Kurtuluş Savaşı sırasında emperyalist saldırı karşısında düştüğümüz zorluklar, Çanakkale’deki destanımızda ki zorluklar nihayete erdiğinde ortaya çıkan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları çok büyük bir destan yazdı. Türk’üyle, Kürt’üyle, her inanıştan ve mezhepten kesimlerle biz biriz ve diriyiz. Bu coğrafyada bu şekilde büyük uygarlıklar kurduk. Bu coğrafyada Kurtuluş Savaşı’ndan sonra yaşadığımız en ciddi sınamayı birlikte yaşadık. 2013 yılının başından beri yaşadığımız ve darbe girişimiyle de süren süreci hatırlayın. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği ve aziz şehitlerimiz sayesinde 15 Temmuz gecesi yaşadığımız duyguları tekrar bir hatırlayın. Ben hiç unutmayacağım o duyguları. O hain darbeciler, bu ülkenin halkına, bayrağına ve bağımsızlığına kastettiğinde sokağa inenler sizlersiniz. Sevdiklerinizle helalleşip en sevdiğiniz ülkeniz için şehit olmak için sokağa çıkanların topluluğudur bu. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Konuşmasına 17-25 sürecine değinerek devam eden AK Parti MKYK Üyesi Eseyan, “17-25 Aralık süreci bir yargı darbesiydi. Ondan sonraki yerel seçimlerde biz sadece belediye başkanlarını mı seçmiştik, partiye mi oy verdik, hayır, biz bağımsızlığımız, milli irademizi ve onurumuzu koruduk. Bu onuru koruyan Recep Tayyip Erdoğan’ı koruduk. Biz aynı zamanda ülkemizin bekasını da koruduk. O yüzden bu seçimler çok önemlidir. Cumhur İttifakı da çok önemli. Bir teşekkürü de Devlet Bahçeli’nin şahsında, MHP Muğla Başkanı’nın şahsında bunu da ifade etmek istiyorum. Bütün dünyanın gözü bu ittifakın üzerindedir. Bu ittifak ülkenin kaderini belirlediği gibi aynı zamanda bölgenin de kaderini belirleyen bir ittifaktır. Dolayısıyla milletin kurduğu bir ittifaktır. Cumhurbaşkanımızın talimatını iletmekle görevlendirildim, bu ittifaka zarar vermeye çalışanlar bizden değildir. Bu konuda çok hassas olduğumuzu da söylemek istiyorum” dedi.

Buna göre; Ak Parti’nin 31 Mart Yerel seçimlerinde belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu:

Muğla Büyükşehir; Dr. Mehmet Nil Hıdır, Menteşe: Av. Gültekin Akça, Yatağan: Mustafa Toksöz, Kavaklıdere: Mehmet Demir, Milas: Barış Saylak, Bodrum: Dr. Tahir Ateş, Ula: İsmail Akkaya, Marmaris: Serkan Yazıcı, Datça: Dr. Feyzullah Gülada (İttifak), Köyceğiz: Kamil Ceylan, Ortaca: Av. Recep Güneş (İttifak), Dalaman: Muhammet Karakuş, Fethiye: Muhittin Kayabaş ve Seydikemer: Yakup Otgöz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.