arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3497
EURO
34,7770
ALTIN
2.398,06
BIST
10.208,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
23°C
Bodrum
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
24°C

AHMET ARAS: YARATACAĞIMIZ SİNERJİ İLE BAŞARACAĞIZ…

AHMET ARAS: YARATACAĞIMIZ SİNERJİ İLE BAŞARACAĞIZ…
29 Ekim 2018 19:50
A+
A-

CHP’den Bodrum Belediye Başkanlığına talip olan Ahmet Aras, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri sonrası düzenlediği basın toplantısında proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bodrum, Köşem Cafe’de düzenlenen toplantıda Ahmet Aras, öncelikle tüm Türk halkının Cumhuriyet Bayramını kutladı. Cesur, şeffaf bir yönetim anlayışıyla Bodrum’u yönetmeye talibim diyen Aras, “Bodrum’da yeni bir sayfa açılacak. Diğer adayların rakibim olmadığını bilmenizi istiyorum çünkü onlar benim yol arkadaşlarım. Benim rakibim diğer siyasi parti adaylarıdır.” dedi.

TURİZM FAKÜLTESİNİ BODRUM’A GETİRECEĞİZ…

Bodrum’un imajı ile ilgili birçok projeyi hayata geçirmek için çaba göstereceğim. Sizlere de bugünkü buluşmamızda çalışmalarımdan ve projelerimden bahsetmek istediğini ifade eden Aras, “Bodrum’da düzenlenen kültürel sanatsal etkinliklerin büyük destekçisi olacağım. Bunun yanında doğa, spor turizmi, kongre turizmi ve wellness gibi alanlarda alternatif turizm kaynağı yaratmak için en iyi araştırmaları yaparak turizmcilerimizle işbirliği yaparak ekibimle birlikte çeşitli projeler üreteceğim. Ayrıca turizm fakültesini de Bodrum’a getireceğiz. İkinci konut yavaşladı ve artık istihdam sağlayacak başka alanlar oluşturmaya çalışacağız çünkü Bodrum’da gençler iş bekliyor. 5393 sayılı belediye kanunu doğrultusunda kurulacak komisyonlar var ve bunları biz oluşturacağız. Esnaflar, basın, kent konseyi, ticaret odası, STK’lar ile bir arada bu oluşumları sağlayacağız.” dedi.

BODRUM’DA FESTİVAL TAKVİMİ OLUŞTURACAĞIZ…

Kentte yapılacak mekanik projeleri ise halka soracağını söyleyen Aras, “Fest/org bünyesinde Bodrum’da bir festival takvimi oluşturacağız. Ben üye bazlı ön seçimden yanayım. Yönetimde ise belediye ile ilçe örgütümüzü, CHP’li partilerimizi, seçmenler ve kentin sakinleri ile buluşturacağız ki bu sinerji ile Bodrum yarımadasında başaramayacağımız iş kalmayacak. Her zaman sosyal belediyecilik yapacağız, vatandaşı kapılarda bekletmeyeceğiz, gerekirse biz gideceğiz. Yaşlı bakım rehabilitasyon yaşam merkezini hayata geçireceğiz, çocuklarımızı, gençlerimizi spora yönlendirerek sağlıklı bir nesil yetişmesi için çaba göstereceğiz. Engelli vatandaşlarımız için de kentte özgürce hareket edebilecekleri daha fazla yaşam alanı yaratacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.