arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Adaylık açıklamasını kamuya açık basın toplantısıyla yaptı…

Adaylık açıklamasını kamuya açık basın toplantısıyla yaptı…
14 Aralık 2019 20:30
A+
A-

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı vekaleten yürüten Halil Karahan, 22 Aralık 2019 Pazar günü yapılacak olağan ilçe kongresi öncesinde adaylığını açıkladı.

Bugün saat 12:30’da Çarşı Mahallesi’deki parti binası önünde gerçekleştirilen basın toplantısında CHP  partililer katıldı. Sözlerine basın mensupları ve partilileri selamlayarak başlayan Karahan, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

“11 Ekim 2018 tarihinde ilçe başkanlığı görevini değerli ilçe başkanım Sayın Recai Seymen’den teslim aldım. Kendisine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 11 Ekim’de başlayan süreç, yerel seçimi yönetmek üzere ilçe başkanı ve ilçe örgütü sorumluluğunda başlamıştı. Hepiniz yaşanan süreci çok iyi biliyorsunuz. Bu seçim sürecinde ilçe yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum. Hiçbirisi belediye meclis üyesi olmak istemedi. Tamamı örgütte kaldılar. Arkadaşlarım partideki her görevin bir nöbet olduğunu söylediler.”

2019 Bodrum Yerel Seçimleri sürecinden de bahseden Karahan, “Seçim süreci boyunca arkadaşlarımızla dolaştık. İnsanların söylediği şey şuydu; arıtma yapılmadı, temizlik sorunu var, maaşlar geriden geliyor ama en çok kavgadan ve sevgisizlikten illallah demişlerdi. Bunun için de sevgi ve barış iklimi devam edecek dedik. Halkımız da kabul etti. Tekrar söylüyorum, Bodrum’da oluşturduğumuz bu sevgi ve barış iklimini partimizde de kuracağız. Sorunlar yok mu? Var. Hep beraber sevgi ve barış iklimini oluşturacağız. Mart’ın sonu bahar demiştik ve Mart’ın sonu bahar oldu. Hepinizi 22 Aralık’ta Nurol Kültür Merkezi’nde yapacağımız ilçe kongresine bekliyorum” dedi.

Karahan, daha sonra diğer başkan adayı Tuna Işın’ı da kürsüye davet etti. 2 başkan adayı sarılarak birbirlerine başarılar diledi. Karahan daha sonra yönetim kurulu adaylarını tek tek yanına çağırarak basına tanıttı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.