arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5981
EURO
34,6650
ALTIN
2.524,80
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Adanaspor’u deplasmanda yenen Bodrumspor yara sardı

Adanaspor’u deplasmanda yenen Bodrumspor yara sardı
30 Ocak 2023 11:48
A+
A-

Spor Toto 1. Lig’in 22. hafta karşılaşmasında deplasmanda Adanaspor’u yenerek 3 puan alan Bodrumspor, Bodrum’a 3 puanla dönüyor.

Arena Bodrum Haber – Son 5 haftada 10 puan toplayan Bodrumspor, süper lige çıkma umutlarını güçlü bir şekilde devam ettiriyor.

Lig lideri Eyüpspor’unda ligde son 5 hafta içerisinde 11 puan kaybetmesiyle Bodrumspor’un puan farkının 3’e düşürdüğü ligde heyecan oldukça yükseldi. İlk 9 sırayı paylaşan ekiplerin arasındaki puan farkının 7 olması nedeniyle, kalan 15 haftada her maçın oldukça önemli hale gelen ligde Bodrumspor, Adanaspor’u 2-1 yenerek puanını 38’e yükseltti.

Geçen hafta sahasında aldığı sürpriz mağlubiyet sonrasında deplasmanda kazanan Bodrumspor’un Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, maç sonrasında yaptığı değerlendirmede 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Bugün yenilebilirdik. Oynadığımız oyun bizi tatmin etmedi. Doğrularımızı daha fazlalaştırmamız gerekiyor çünkü bizim oyunumuz bu değil. Kazandık, mutluyuz. Sıralamadaki yerimizi de koruduk ama oyun olarak özellikle iki haftadır iyi oynamadığımızı düşünüyorum.” dedi.

Taşdemir, “Benim gördüğüm pozisyona göre ilk yarı on kişi kalmamız gerekiyordu ama bütün hakemlerimizin takdirleri farklı oluyor. Standart bir görüşleri olmuyor, bu beni rahatsız ediyor. Bizim de canımız yandı geçen hafta. Bu hafta da Adanaspor’un canının yandığını düşünüyorum. Çünkü çok erken dakikada on kişi kalacaktık. Maçın dönüm noktasının o olduğunu düşünüyorum. Ama oyunun geneline baktığımızda sadece kazanma arzusu olan bir takım vardı. İyi oynamasak da kazandık ve 3 puan aldığımız için mutluyuz.” dedi

Adanaspor teknik direktörü Kemal Kılıç, ise “Maalesef bu sorunumuzu çözemiyoruz veya çözmekte çok gecikiyoruz. Üzgünüz, kazanıp aşağılardan çıkmak için önemli bir maçtı ama çok da iyi oynamamıza rağmen maçı kaybettik.”

Kılıç, hakemlerin de hatalar yapabildiğini belirterek, “Hakemin ilk yarıda rakibe bence yüzde yüz kırmızı kart vermesi gerekiyordu ama onun üzerinde durmamak lazım. Çünkü yaptığımız savunma hataları var. Her maça yansıyan savunma hataları var. Çok üstün oynadığımız, kalemizde gol tehlikesi görmediğimiz oyunda yine basit bir hatayla kaybettik.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.