arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
34,1178
EURO
38,0909
ALTIN
2.874,14
BIST
9.900,25
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
27°C
Bodrum
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
28°C

Efsane Başkan Böyle Olunur?

12 Ağustos 2024 13:33
A+
A-

Bodrum 2023-24 spor sezonunu birçok kupayla tamamladı.

Futbol ve salon sporlarında beklentilerin üzerine çıkan ve tahminleri altüst eder nitelikte kazanılan başarılar, hepimizi keyiflendirirken birçok soruyu da beraberinde getirdi.

Zaten spor altyapımızın önemli sorunlarından biri olan tesis yetersizliği alınan bu başarılarla yerini daha da pekiştirdi.

Diğer taraftan konunun finans tarafı, daha da sıkıntılı bir şekilde devam ediyor.

Malum yıllardan beri dile getirdiğim; spor çalıştayı, spor envanteri ve spor takvimi çalışmalarının planlı  şekilde yapılması ve uygulanmasını maalesef ki hayata geçiremedik.

Hepimiz bilmeliyiz ki! Yaşadığımız sorunlar plansızlıkla direk yada dolaylı ilintilidir.

Çalıştay, envanter ve takvim yapma çağrımı yeniliyor, konuyu bir kez daha Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin dikkatine sunuyorum..

Başarıları sürdürülebilir kılmanın, elde etmekten çok daha zor olduğunu hatırlatarak.

***

Dün akşam Sipay Bodrum FK yenilenmiş Bodrum İlçe Stadında ilk antrenmanını yaptı.

Başta Bodrumspor A.Ş. yönetimi olmak üzere Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi elbirliğiyle süper lig sezonuna yetiştirilen statta gece antrenmanı yapan Sipay Bodrum FK, yönetim ve taraftarla buluşarak basına fotoğraf verdi.

Stat ışıklandırması ve özellikle yayıncı kuruluşun isteklerini çok kısa bir sürede hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkürler.

Saat 20.30’da gerçekleşen buluşmada basın açıklaması yapan Bodrumspor A.Ş.‘nin başkanı Fikret Öztürk, satır aralarında bazı konularda sitem ederek, iddiasını da ortaya koydu.

Dün akşam oradaydım. Yaşanılan duyguyu yakından takip ettim.

Basının uzattığı mikrofonlara 40 günde yetişmez denilen her işi yetirdiklerini sitemkar bir ifadeyle dile getiren Başkan Öztürk, “Bu sahada maç oynanmaz diyenler görsün. Toprak saha diyenler görsün. Işıklandırma olmaz diyenler görsün. Bundan sonra oyunda da başaracağız inşallah” derken, heyecanı da net bir şekilde hissediliyordu.

Antalyaspor’da süper lig deneyimini uzun yıllar yaşayan Başkan Öztürk’ün “Bundan sonra oyunda da bunu yapacağız inşallah. Ligde kalma diye bir şey yok kardeşim. Yok öyle bir düşüncemiz ligde kalır mıyız, kalmaz mıyız diye. Biz bugüne kadar hep ileri, dedik. Biz de geri vites yok.” ifadeleri, mental olarak aşağıya çekilme saldırılarına cevap niteliği taşıyordu.

Bu sözlerin muhatabı yada muhatapları tabii ki Başkan Öztürk’te saklı. Maksat hasıl olduğu gün muhataplarını da açıklar mı bilemeyiz?

Ama bildiğim bir şey var. Daha önceden de gerekçeleriyle ifade ederek sarf ettiğim cümleyi, bir defa daha tekrar ediyorum.

“Efsane bir başkan varsa o da Fikret Öztürk’tür.”

Adam geldi. Kamunun parasına bir kuruş dokunmadan arkadaşlarıyla Goca Bodrumluların borç harç içinde bırakıp, arkalarına bakmadan havlu atıp yürüyüp gittikleri Bodrumspor’u, borçsuz harçsız bir süper lig takımı yaptı.

Şimdi de konuşuyor..

***

Gecede dikkatimi çeken bir başka konu da Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı ile yönetim kurulu üyelerinin buluşmada olmadıkları..

Edindiğim bilgi çağrılmadıkları yönünde.. Şaşırdım..

Bodrumspor A.Ş.’nin %20 hissesinin sahibi olan B.B.Bodrumspor’un davette unutulması olmamış..

“Biz sosyal medya üzerinden herkese çağrı yaptık” gerekçesinin şimdiden bir savunma olmayacağını da ifade edeyim.

Bodrum Kaymakamı, Emniyet Müdürü, Gençlik Spor Müdürü, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri sosyal medyadan görüp gelmedi herhalde..

Neyse ki, Asi Tayfa olanın bitenin farkına vardı ve tezahüratını yaparak durumu biraz da olsa telafi etti.

Spor centilmenliktir..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.