arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

MUĞLA DA SPOR RESİTALİ…

MUĞLA DA SPOR RESİTALİ…
21 Nisan 2016 17:59
A+
A-

Muğla  ilçeleri ile beraber Nisan ve Mayıs Aylarında gerçekleştirilecek olan Ulusal  ve Uluslar arası Organizasyonlarla 10 binden fazla sporcuyu konuk etmeye hazırlanmıyor.

2 si uluslararası olmak üzere 2 ay boyunca 22 faaliyete ev sahipliği yapacak olan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yeni tesislerin müsabaka ve organizasyonlara hazırlanması için hummalı bir çalışma yürütüyor.

İlk olarak 24 Nisan’da Fethiye de Basketbol Genç B Erkekler Türkiye Şampiyonası ile başlayacak olan Organizasyonlar, 29-30 Nisan ve 1-2 Mayıs’ta 52.Cumhurbaşkanlığı Muğla etapları ile devam edecek. Öte yandan 28 Nisan’da 5 ilçede start alacak olan Üniversiteler Yaz Spor Oyunları da 10 gün boyunca devam edecek. Organizasyonun açılış Seremonisinin ise 2 Mayıs saat 21.00 da Marmaris Anfi Tiyatro da gerçekleştirileceği belirtildi. 9 Branşta 44 üniversiteden 64 takımın yer alacağı Yaz Spor Oyunlarında Korumalı Futbol dan Ragbi’ye, Basketbol’dan Su Topuna bir hayli zevkli müsabakalar tüm 48 de spor severlere keyifli bir dönem yaşatacak.

mugla-genclik-spor-2MUĞLA MERKEZ’DE OTELLER DE YER YOK

52.Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, Üniversiteler Yaz Spor Oyunları, Basketbol Türkiye Şampiyonası, Marmaris’te 13-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak Türkiye Ralli Şampiyonasına bir de Menteşe Merkezde yapı tamamlanıp yeni hizmete giren 3500 kişilik Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Basketbol Bayanlar 1.Lige yükselme karşılaşmalarının da eklenmesi iel Muğla’da ki otellerde yer kalmadı.

24 SAAT HİZMET VERECEK SPOR ÇÖZÜM MASASI KURULDU

Nisan ve Mayıs ayında 12 bibe yakın sporcunun kente akın etmesi beklenirken Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünce herhangi bir sorun yaşanmaması için 24 saat hizmet verecek çözüm masası kuruldu. Muğla Gençlilik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli Spor Uzmanlarının 24 saat boyunca hizmet vereceği merkezde sporcu ve kafilelerin anlık sorunlarına çözüm bulunacak ve yetkililerin ilgili sorunu çözmesi için bilgi verilecek. Özellikle Üniversiteler Yaz Spor Oyunlarında 5 ilçenin koordinasyonunda sağlayacak birim direk olarak Spor Şube Müdürüne bağlı olarak çalışacak.

4 MEVSİM SPOR 4 MEVSİM ORGANİZASYON

Göreve geldiklerinde Sporun Turizm ile birleştirilebilmesi ve Spor Turizminin yaygınlaştırılması için önemli bir mesai harcadıklarını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz; biz sayın Valimiz Sayın Milletvekillilerimizle 4 Mevsim Spor 4 Mevsim Organizasyon sloganı ile Muğla’mızın bir spor Kenti olması için 7 gün 24 saat mantığı ile çalışıyoruz. Turizm bölgelerimizin özellikle boş sezonlarda Spor Turizmi ile canlanması için değişik Ulusal ve Uluslar arası Organizasyonları Muğlamıza ve ilçelerimize alınması için Sayın Bakanımız, Müsteşarımız Genel Müdürümüz büyük destek verdiler. Ben hem kendilerine hem Federasyon Başkanlarımıza Muğlamız adına en kalbi şükranlarımızı sunuyorum. Arkadaşlarımızla beraber organizasyonların kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için yoğun çaba harcıyoruz. Tüm Muğlalıları tüm sporseverleri müsabakalarımıza bekliyoruz. Dedi.

57 ALAYYÜRÜYÜŞÜ VE GENÇLİK HAFTASI

Tüm bu organizasyonlar ve müsabakalar ile ilgili hazırlık ve çalışmalar devam ederken Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor iL Müdürlüğü 25 Nisan 2016 Pazartesi günü saat 09:00 da Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek olan 57. Alay Vefa Yürüyüşüne hazırlanıyor.  Çanakkalede büyük bir kahramanlık örneğine imza atan 57.Alayın Manevi huzurunda gerçekleştirilecek Yürüyüşte tüm Muğla’nın Dedeciğim Ben Geldim yazılı Yelekler giyeceği belirtildi.5000 den fazla katılımın olması beklenen organizasyon kapsamında Cumhuriyet Meydanında değişik etkinlikler ve lokma ikramı da gerçekleştirilecek.Bununla beraber 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili olarak da yoğun bir hazırlık gerçekleştiriliyor.

mugla-genclik-spor-3

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.