arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2582
EURO
34,7665
ALTIN
2.394,28
BIST
10.247,75
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
22°C

KPPS KURSLARI ARTIK BODRUM’DA…

KPPS KURSLARI ARTIK BODRUM’DA…
21 Nisan 2016 17:46
A+
A-

Bodrum’un ilk KPSS kursu Harvard Özel Eğitim Hizmetleri bünyesinde verilmeye başlandı.

Türkiye’de kamu kurumlarında istihdam edilmek için zorunlu hale getirilen ve pek çok özel kuruluşun da iş başvurularında gözettiği KPSS sınav sonuçları için Bodrum’da artık yeni bir adres var. Daha önce Muğla, İzmir ve Aydın gibi çevre illere giderek KPSs kurslarına katılmak zorunda kalan Bodrumlular, bundan böyle Harvard Özel Eğitim Hizmetleri bünyesinde hazırlık yapabilecekler.

harward-ozel-egitim-hizmetleri-3Bünyesinde uzman kadro, iyi yayınlar, uzaktan eğitim imkanı, deneme sınavları ve etüt desteği gibi hizmetleri barındıran Özel Harvard Eğitim Hizmetleri, 12 ve 14 kişilik sınıflarda Kamu Personeli Seçme Sınavı-KPSS eğitimleri verecek. Konu ile ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Harvard kurucuları Erdal Balcı ve Mine Tezer, kurslar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Yüksek donanımlı akıllı sınıflarında nitelikli eğitim ortamı ile hizmet veren Harvard’da bundan böyle KPSS-A, KPSS-B, KPSS Genel Kültür ve Genel Yetenek kursları ile tüm yaş grupları için ingilizce dil öğretimi gibi toplam 21 farklı program sunduklarını anlatan Erdal Balcı, KPSS kurslarına lise son sınıf öğrencileri ile ön lisans ve lisans öğrencilerinin ve mezunların katılabileceğini kaydetti.

Harvard’da 2016 yaz dönemi kurslarının Nisan ayında başlayacağını söyleyen Erdal Balcı, “Kamu kurumlarında memur, sözleşmeli personel ve diğer statülerde görev almak isteyen T.C.vatandaşlarının KPSS’ye girmeleri gerekmektedir. Bodrum Harvard bünyesinde uzman kadro en iyi yayınlar ve uzaktan eğitim imkanı ile en iyi şartlarda KPSS sınavlarına hazırlanmak mümkün.” diye konuştu. KPSS puanının merkezi yerleştirme ve kurumsal yerleştirmelerde kullanıldığını hatırlatan Erdal Balcı, 2016 yılı KPSS puanlarının yeni bir sınava kadar yani bir yıl süreyle geçerli olacağını sözlerine ekledi.

Talim Terbiye Kurulu’nun KPSS kursları için 10 Aralık 2015 tarihi itibariyle yeni bir program hazırladığını hatırlatan Mine Tezer de, Bodrum Harvard’da bu yeni programların uygulandığını ifade etti.

harward-ozel-egitim-hizmetleri-2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.