arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3887
EURO
34,7807
ALTIN
2.396,51
BIST
10.208,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
18°C
Bodrum
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
23°C

12 AY TURİZM YENİ HİZMET ALANLARIYLA OLUŞUR…

12 AY TURİZM YENİ HİZMET ALANLARIYLA OLUŞUR…
24 Kasım 2018 16:44
A+
A-

CHP’li Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Ali Öztürk’ün, Bodrum Kamuoyunun kilometre taşlarını oluşturan STK ziyaretleri devam ediyor.

Bodrum TURSAB şubesini ziyaret eden Öztürk, “Kimsenin geçmişte ne yaptığı, bugün neler söylediği ile ilgili değilim. Ben belediyelerin yetkilerinin nerede başladığını nerede bittiğini bilen bir yerel yönetici olarak neler yapacağımı, kimden ne isteyeceğimi iyi biliyorum.” dedi.

Turizmde yeni hizmet alanları üreteceğim…

Öztürk, önceliğim kamu yararı olacak ve kamuoyuna karşı şeffaf olacağını ifade ederek, “İşimizi yaparken Bodrum’un marka olmasında dahli olan herkesi yönetimin bir parçası yapacağız. Etkileşeceğiz, paylaşacağız… Yerel yönetim Turizmi çeşitlendirmek için çaba sarf etmeli. Niceliği konuşurken nitelikleri kullanmaktan uzaklaşıyoruz. Örneklendirmek gerekirse 4 Yıldır Karaova’da niteliklerimizi korumak için çalışıyorum. Oradaki değerlerimizi ve onlardan oluşan türevleri yerel lehine geliştirmeye ve katma değer oluşturmasını sağlamak için yöre halkıyla mücadele ediyoruz. Diğer yandan son dönemde Muğla’nın coğrafyasına uygun olmayan büyükşehir sistemi apayrı bir handikap. Tabii ki her şeyi büyükşehirden beklemek çok da doğru değil. Muğla’da tüm bakanlıkların hizmet birimleri var. Bu dinamikler siyasi rekabet nedeniyle kamu menfaati doğrultusunda neredeyse hiç kullanılmıyor. Turizm benim için sadece deniz kum ve güneş değil. Doğa, sağlık ve spor Turizm başta olmak üzere bu sektörden beslenen işletmelerinin gelirlerini 12 aya yayacak projelerim var, yeni hizmet alanları üreteceğim. Kısacası 12 ay Turizm yeni hizmet alanlarıyla oluşur, lafla değil.” dedi.

Bizim dışımızdaki etkenlerden başarısız olmak istemiyoruz…

TURSAB Bodrum Şube Başkanı Yüksel Aslan, biz işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırken bizim dışımızda oluşan etkenlerden başarısız olan bir sektörün temsilcileri olmak istemiyoruz diyerek, “Diyelim ki sizinle Barcelona’ya gittik. Sokaklarını dolaşırken her yerde toplanmamış çöpleri gördük. Ne düşünürüz? Barcelona Belediyesi çalışmıyor deriz. Burada bu başarısızlığı kimin yaptığını araştırır mıyız? Hayır. Sonuç, bir daha Barcelona’ya gitmeyiz ve kimseye de tavsiye etmeyiz. Turizm, yerel hizmetlerin başarısıyla var olan bir sektör. İnsanların Bodrum’a gelmesini sağlayan her şey, başta denizimiz olmak üzere bizim için çok önemli.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.