arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5952
EURO
34,7918
ALTIN
2.497,68
BIST
9.454,02
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

11.ULUSLARARASI ARENA AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI…

11.ULUSLARARASI ARENA AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI…
1 Kasım 2019 10:38
A+
A-

Şampiyonanın ödül töreninde konuşan Başkan Aras, önümüzdeki yıl şampiyonanın bir bölümünün Bodrum’a taşınacağı müjdesini verdi.

Bölgenin en kapsamlı yüzme yarışması olan ve 11. kez düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’da gerçekleştirildi.

8 farklı kategoride gerçekleştirilen 11.Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, Muğla Valiliği’nin himayesinde, Türkiye Yüzme Federasyonu’nu ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği ile Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliğinde tamamlandı.

Yerli ve yabancı 2 bin 500 sporcunun katıldığı Yüzme Şampiyonası’nın ilk günü yapılan açık su yüzme yarı maratonunu,  kadınlarda dünya şampiyonu Angela Maurer erkeklerde ise Emre Erdoğan birinci olarak tamamladı. ikinci gününde düzenlenen açık su yüzme şampiyonası yoğun bir katılımla start aldı. 1,5 K’lık etabı ilk göğüsleyenler ise kadınlarda yine Angela Maurer, erkeklerde Okan Ulaş oldu. Aynı günün akşamında yapılan “Işık Yolculuğu Gece Yarışı” renkli görüntülere sahne oldu.

11.Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nın üçüncü gününde gerçekleştirilen 3 bin metrelik Açık Su Şampiyonası’nın birincisi kadınlarda Irina Bolshakova, erkeklerde Efe Erduran olurken dereceye girenler madalyalarını Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın elinden aldı.

Başkan Aras: Seneye gece yüzme etkinliği Kumbahçe’de olacak…

Ödül törenine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ve Meclis Üyesi Kemal Özyurt katıldı. Ödül töreni öncesi konuşan Başkan Aras, şampiyonanın Bodrum’a çok yakıştığını belirterek şunları ifade etti:

“Her yıl düzenlenen bu geniş katılımlı şampiyonaya katılan herkese, Federasyonumuza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür geniş katılımlı organizasyonları, Bodrum’a yakışan etkinliklere her zaman sahip çıkacağız. Bu şampiyonayı gelecek sene daha da büyütmeliyiz. Yarışların bir bölümünü Kumbahçe Plajına taşıyarak gece yüzme etkinliğini orada gerçekleştireceğiz.” 

Konuşmanın ardından dereceye girenlere ödülleri verildi. Şampiyona 29 Ekim günü düzenlenen yarışların ardından  sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.