arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

100 Bin Metrekare Alan Temizlendi…

100 Bin Metrekare Alan Temizlendi…
20 Mayıs 2020 16:15
A+
A-

Yarımada genelinde başlatılan çalışmalarda hedef 2 milyon metrekare alanı kuru otlardan arındırmak.

Arena Bodrum Haber – Havaların ısınmasıyla birlikte kuruyan ve geniş alanlarda özellikle yangın tehlikesi arz eden kuru otlar Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından temizlenmeye başlandı.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 34 kişilik ekip hafta sonundan itibaren  bölge bölge çalışmalara başladı. 11 adet ot biçme motoru ile başlayan temizlik çalışmaları yol kenarlarındaki otluk alanlar, kaldırımlar ve görüntü kirliliğine neden olan bölgelerde devam ediyor.

Temizlik, olası yangın riski, yılan-akrep gibi tehlikeleri hayvanlardan korunmak ve görüntü kirliğinin önüne geçmek amacı ile başlatılan çalışmalarda bugüne kadar 100 bin metrekare alan biçildi. Bayram ve resmi tatillerde aralıksız sürdürülecek olan çalışmalarda hedef 2 milyon metrekare alanın temizlenmesi.

Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Bodrum genelindeki parklarda ot biçme, bakım ve dikim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmaların ardından ise parklar dezenfekte ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.