arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3636
EURO
34,7935
ALTIN
2.400,67
BIST
10.208,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
23°C
Bodrum
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
24°C

Yalıkavakspor Türkiye Kupası’nda Yarı Finale Yükseldi..

Yalıkavakspor Türkiye Kupası’nda Yarı Finale Yükseldi..
11 Şubat 2024 16:18
A+
A-

Armada Praxis Yalıkavakspor, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek finali rövanş karşılaşmasını kazanarak yarı finale yükseldi.

Arena Bodrum Haber – Sahasında Üsküdar Belediyespor’u ikinci defa konuk eden “Denizin Kızları” maçı 36-30 kazandı.

Çeyrek final ayağının ilk karşılaşmasını da 38-32 kazanan Yalıkavakspor sahaya rahat çıkan taraftı. Maçın ilk 10 dakikası maça daha iyi motivasyonla çıkan Üsküdar Belediyespor’un 7-5 üstünlüğünde geçti.

12. Dakikada Yalıkavakspor’un molası geldi. Mola dönüşü hızlı hücumlarla sonuca giderek Yalıkavakspor’a yanıt veren Üsküdar Belediyespor 20. Dakikayıda 20-19 önde tamamladı.

Üsküdar Belediyespor, ilk yarının son 10 Dakikasında yaşadığı top kayıplarıyla skor üstünlüğünü kaybetti. Devre Yalıkavakspor’un 20-19 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda tecrübeli oyuncularıyla oyuna ağırlığını koyan “Denizin Kızları”, Üsküdar Belediyespor’un top kayıplarının devam hücum hataları da eklenince Yalıkavakspor 45. Dakikayı 29-23 önde tamamladı.

48. Dakikada Edanur’un üst üste yaptığı 3 hata Yalıkavakspor’un hızını kesti. Oyundan alınan Edanur’u yerine giren Gülsüm’de 50. Dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

56.Dakikada 2 dakika cezası alan Fatma’nın itirazları sonrasında 4 dakikaya çıkarılınca Yalıkavakspor 58. Dakikaya kadar 6 kişi oynadı. 59. Dakika içerisinde 2 oyuncusu daha 2 dakika cezası alan Yalıkavakspor direndi ve skor üstünlüğünü sahada 4 kişi kalmasına rağmen korumayı başardı.

Karşılaşma Armada Praxis Yalıkavakspor’un 36-30 üstünlüğüyle sona erdi. İki karşılaşmayı da 6 gol farkla kazanan Yalıkavakspor adını yarı finale yazdırdı.

Yalıkavakspor’u forse eden Elaine Gomes 7, Mauna 6 ve Yeliz Özel’in 5 golüne, Üsküdar Belediyespor’dan Ayşenur 8 ve Yağmur 7 golle cevap verdi.

Maçın ardından bir değerlendirme yapan Armada Praxis Yalıkavakspor As Başkanı Selim Yıldız, geçen sene HDI Türkiye Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nı Bodrum’a kazandırdıklarını hatırlatarak, şunları söyledi;

“Denizin Kızları ligde ve Avrupa Kupalarındaki başarılarından sonra geçen yılın kupa şampiyonu olarak HDI Türkiye Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nı Bodrum’a getirmiştik. Bu sene de çeyrek final maçlarında, Üsküdar Belediyesi’ni yenerek Hem Muğla’ya hem de Bodrum’un gururu olmaya devam ediyor. Bundan dolayı öncelikle teknik ekip ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu maçımızda bizi yalnız bırakmayan bodrumlu sporseverlere, basın mensubu arkadaşlarımıza ve tabii ki maçımıza gelerek bize destek olan başkan  adaylarına ve başkanımıza teşekkür ediyoruz. Denizin Kızları bugün ikinci maçı da kazanarak yarı finale çıktık. Denizin Kızlarının hedefleri bununla bitmiyor tabii ki.

Önümüzdeki hafta lig de deplasmanda Görele Belediyespor’u da yenerek ligi en iyi yerde bitirip play-off mücadelelerinde olmak istiyoruz. Mart ayı içinde oynanacak olan Avrupa Kupasında eşleştiğimiz Portekizin Lizbon takımını geçerek Avrupa Kupasında ilk 4 arasında kalarak ülkemize, ilimize ve tabii ki Bodrum’a yeni başarılar hediye etmek itiyoruz.

Bundan dolayı teknik kadromuz, kızlarımız ve yönetim olarak bizler çok çalışıyoruz. bu süreçte tüm spor severlerin ve seyircimiz, il ve ilçe yöneticilerimiz ve basın mensuplarının desteği çok önemli.”

THF Kadınlar Süper Ligi 17. Hafta mücadelesinde Armada Praxis Yalıkavakspor, 19 Şubat Pazartesi günü saat 14:00’da Görele belediyesi ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma TRT Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.