arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3751
EURO
34,7785
ALTIN
2.395,53
BIST
10.241,75
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
18°C
Bodrum
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
24°C

Yalıkavakspor rahat kazandı..

Yalıkavakspor rahat kazandı..
4 Şubat 2024 20:14
A+
A-

Armada Praxis Yalıkavakspor, Eskişehir Anadolu Üniversitesini rahat bir oyunla yenmeyi bildi.

Arena Bodrum Haber – Son haftalarda oynadığı Avrupa Kupası karşılaşmaları ve ligde sürdürdüğü mücadele ile her iki kulvarda da başarı ile Bodrum’u temsil eden Armada Praxis Yalıkavakspor, ligde 16. Hafta mücadelesinde kendi evinde Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı.

Kendi evinde oynayacağı mücadeleye oldukça rahat ve kendinden emin olarak sahaya çıkan Denizin Kızları, rakibine üstün bir oyun sergileyerek karşılaşmanın ilk anlarından itibaren maça ağırlığını koydu.

İlk yarıyı 20- 14 tamamlayan Armada Praxis Yalıkavak Spor, ikinci yarıda da Anadolu Üniversitesine oranla topa daha fazla sahip olan, savunmada ve hücumda daha güçlü olan taraf oldu. Armada Praxis Yalıkavak Spor, Anadolu Üniversitesi karşısında ikinci yarıda 37 – 33 skorla galip gelerek kendi evinde de puan alan taraf oldu.

Bugüne kadar oynadığı 14 karşılaşmanın on birini kazanarak, lig üçüncüsü olarak istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden Denizin Kızları, Hem Avrupa Kupası, hem lig mücadelesi ve hem de Türkiye Kupası olmak üzere üç farklı alanda Bodrum’u temsil etmeye devam ediyor.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmaları kapsamında Üsküdar Belediyesi ile 9 Şubat Cuma günü saat 17:00’de kendi evinde karşılaşacak olan Armada Praxis Yalıkavak Spor, maçın rövanşını ise 11 Şubat Pazar günü saat 13:00’de yine Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.