arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
22°C
Bodrum
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
26°C

VALİ ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ “KİMSE SAKLI KALAMAZ”

VALİ ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ “KİMSE SAKLI KALAMAZ”
13 Kasım 2016 19:23
A+
A-

 

Muğla Valisi Amir Çiçek FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yerel basında ve sosyal medyada yer alan yeterli operasyon yapılmadığına ilişkin haberleri eleştirdi.

Muğla Öğretmenevi’nde merkez basınla bir araya gelen Vali Çiçek, yerel basında yer alan haber ve köşe yazıları ile kamuoyunda yanlış algı yaratıldığını belirterek, operasyonların devam ettiğini ve bu süreçte FETÖ örgütüyle ilişkilenmiş kim varsa üzerine gideceklerini ifade etti. Ülkenin birlik ve beraberliğine engel olmak isteyen her türlü yapıyla etkin bir şekilde mücadele edildiğine işaret eden Vali Çiçek, “Bizim için FETÖ ne ise DEAŞ, PKK ve diğer terör örgütleri de odur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yıkmak isteyen her türlü terör örgütüyle mücadelemizi dün nasıl yapıyorsak, bugünde aynı şekilde bu mücadeleye devam ediyoruz” dedi.

Başta FETÖ olmak üzere diğer terör örgütlerine üye ve ilişkisi olan kişilerle ilgili adli ve idari sürecin devam ettiğine dikkat çeken Vali Çiçek, güvenlik güçleri ve yargının devletin devamlılığı ve istikbali için titizlikle çalıştığını vurgulayarak, “15 Temmuz’dan bu yana kamu kurumları başta olmak üzere toplumun her alanında operasyonlara devam ediyoruz. Bu kapsamda il genelinde işlem yapılan 1138 kamu görevlisinden 150’si tutuklandı. Kamu görevlilerinden 459 ‘u görevden alındı, 402’si görevinden uzaklaştırıldı, 122’si ise adli kontrol geçirdi.” dedi.

Operasyonların sivillere de yansıdığını söyleyen Çiçek, İl genelinde 281 sivile işlem yapıldığını ve 154’ünün tutuklandığını dile getirdi. Amir Çiçek, “Ayrıca Muğla il genelinde 14 okul ve 17 yurt kapatıldı. 11 okulda da arama yaptık. Bunların yanında 8 derneği kapattık. Kimse saklı kalamaz, kalmayacak. Devlet devletinin yanında olan vatandaşı korur. Teröristleri korumaz.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.