arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
30°C
Bodrum
30°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Açık
31°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

VALİ ÇİÇEK BODRUM’DA ASAYİŞ TOPLANTISI YAPTI…

VALİ ÇİÇEK BODRUM’DA ASAYİŞ TOPLANTISI YAPTI…
8 Mayıs 2017 20:37
A+
A-

Bodrum’da mülki amirlerle asayiş toplantısına katılan Muğla Valisi Amir Çiçek turizm kenti ile ilgili açıklamalar yaptı.

Çiçek “Turizm bölgemizin en büyük sıkıntılarından biri olan hanutçuluğun üzerinde duracağız. Yerli ve yabancı konuklarımız tatil yaparken kendi evindeymiş gibi huzurlu ve kendini güvende hissedecek. Bu nedenlede güvenlik amacıyla 24 saat çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu yıl geçen yıla oranla daha iyi olacak” dedi.

Muğla Valisi Amir Çiçek Bodrum Kaymakamlığı’nda düzenlenen asayiş toplantısına katıldı. İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, Sahil Güvenlik Bodrum Karakol Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan ile mülki amirler katıldı.

HANUTÇULUĞA TÖLERANS GÖSTERMEYECEĞİZ

Toplantı başlamadan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Amir çiçek “Bodrum marka bir şehir, Bodrum ilçemiz bugüne kadar güvenliği, huzuru ve tesislerinin kalitesi ile turizme önemli bir hizmet yapıyor. Bu nedenle 2017 yılınında böyle geçmesini diliyoruz ve özellikle turizm bölgemizin en büyük sıkıntılarından biri olan hanutçuluğun üzerinde duracağız.Yerli ve yabancı konuklarımız tatil yaparken kendi evindeymiş gibi huzurlu ve kendini güvende hissedecek.Bu nedenlede güvenlik amacıyla 24 saat çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

GEÇEN YILA ORANLA DAHA İYİ BİR YIL GEÇİRECEĞİZ

Çiçek “Geçtiğimiz yıl bir önceki yıllara gören Muğla ilimizde önemli bir düşüş yaşadık. Tabii bu tamamen Muğla’dan kaynaklanan bir şey değil.Geçtiğimiz yıl turizmde yüze 40 oranında bir düşüş yaşadık. Ancak geçen yılın bu dönemi ile bu yılın aynı dönemini karşılaştırdığımızda önemli bir artış olduğunu görüyoruz.Biz geçen yılın üzerinde bir turizm hareketliliği yaşanacağına inanıyoruz. Ama 2014-15 yıllarındaki zirveyi yakalar mıyız oraya çıkar mı, zirveye çıkarsak bizim için sürpriz olur.Rusya ve Ukrayna’dan turistler gelmeye başladılar. Ayrıca bu yıl Anadolu’yu karış karış gezen Bodrum tanıtım TIR’ı iç turizmde ciddi bir katkı sağladı.Hamle yaptı, şu anda 30’u aşkın ilde tanıtım yaptık.Bu nedenle Bodrum turizminde geçen yıla göre daha iyi bir artış olacağını tahmin ediyorum” diyerek sözlerini sürdürdü.

MUĞLA’DA ASAYİŞ ÇOK MÜKEMMEL

Vali Çiçek “Geçmiş yıllara oranla alınan tedbirlerin asayiş olaylarını çok azaltıldığını belirterek “Muğla’da asayiş olayları mükemmel seviyede yani çok az. Tabi ki adi olaylar her yerde oluyor onada en hızlı şekilde müdahale ediyoruz. Ben vatandaşlara şunu öneriyorum. Gördükleri en ufak olumsuzluğu 155-156 ve 112 yi arayarak bilgi verirse çok daha hızlı hareket ederiz suça yönelecek olanlar buna cesaret edemezler” dedi. Toplantı basına kapalı olarak devam ederken Vali Amir çiçek ve Kaymakam Bekir Yılmaz’ın yarın saat 16.00’de Mumcular mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinlemek için düzenlenen toplantıya katılacakları belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.