arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3803
EURO
34,7719
ALTIN
2.411,89
BIST
10.106,73
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Vali Akbıyık, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Vali Akbıyık, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
8 Nisan 2024 16:35
A+
A-

Muğla Valisi İdris Akbıyık Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Arena Bodrum Haber – Vali Akbıyık, 179 Yıldır huzur ve güvenlik için canı pahasına görev yapan Türk Polis Teşkilatı’nı kutlamak için yayınladığı mesajında şu düşüncelere yer verdi.

Kurulduğu günden bu yana ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan; varlığı ile bizlere güven veren Türk Polis Teşkilatımızın 179. Kuruluş yıldönümü kutluyorum.

Tüm güvenlik güçlerimizle birlikte Türk Polis Teşkilatımızda vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, kamu düzenini ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak gibi kutsi bir görev üstlenmiştir. Türk Polis Teşkilatımız, gösterdiği olağanüstü gayretler ve yaptığı hizmetler sonucunda Aziz Milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir.

Gücünü kanunlardan alan polisimiz, 179 yıldır üstlendiği görevi layıkıyla yerine getirmiş, gerektiğinde canını hiçe saymıştır. Kamu düzeninin, güvenlik ve asayişin sağlanmasının yanında sosyal destek çalışmaları, sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlere kadar toplumsal yaşamın her alanında, toplumun her kesimiyle kucaklaşabilen polisimiz, gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle aziz milletimiz için çalışmaya devam etmektedir.

Türkiye’nin huzuru, Muğla’mızın huzuru için üstün hizmet şuuruyla görev yapan Türk Polis Teşkilatımıza ve tüm güvenlik güçlerimize yürekten teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; görevleri başında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. Görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirmeye devam eden tüm polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, bütün teşkilat mensuplarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.