arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

TÜRKİYE’NİN İLK DENİZ ÜZERİ SERGİSİ…

TÜRKİYE’NİN İLK DENİZ ÜZERİ SERGİSİ…
22 Ekim 2016 16:20
A+
A-

Bu yıl 28’nci kez düzenlenen ve toplam 125 teknenin katıldığı The Bodrum Cup, ‘Deniz ve Bodrum’ sergisiyle sanatseverleri maviyle buluşturuyor.

“The Bodrum Cup Art Show” da  yolcu gemisi olan ‘Fahri Kaptan I’ feribotunun üzerinde açılan sergide, Türkiye’nin tanıdığı toplam 13 ressamın 50 eseri sergileniyor. Zeynep Sanat Galerisi’nin kuratorlüğünde düzenlenen sergi, Bodrum Cup’ın Leros ayağında da büyük ilgi gördü. Ezoterik resmin öncüsü Yavuz Tanyeli ve Ahmet Kuşakçı ile sanat sohbetlerinin de yapıldığı Fahri Kaptan, Leros’tan sonra Yalıkavak Palmarina’da demirledi.

deniz-uzeri-sergi-3Meçhul Denizci Anıtı ile ilgili resimlerin de yer aldığı The Bodrum Cup ilk karma sergisine gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyleyen Zeynep Sanat Galerisi’nin sahibi Zeynep Çavuş, “Türkiye’de böyle bir sergi ilk kez açılıyor. Dünyada da duymadım. Uluslararası bir nitelik kazandı sergimiz. Leros’ta da ilgi çok büyüktü. Orada Sanat Galerisi olan bir arkadaşımız ortak çalışmak istedi. SEneye, Yunanistan’dan arkadaşlarla daha geniş kapsamlı bir sergi yapacağız.” dedi.

Fahri Kaptan’da 17 eserini sergileyen Serhad Yenen’in Ömer Aras ve Bodrum mandalinasını resmettiği tablo ise büyük ilgi çekti.

deniz-uzeri-sergi-2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.