arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
18°C
Bodrum
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
21°C

SU TASARRUFUNDA BENDE VARIM….

SU TASARRUFUNDA BENDE VARIM….
25 Nisan 2016 17:15
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerde, yaklaşık bin çocuk MUSKİ’nin “Su Tasarrufunda Bende Varım” yazılı pankartına ellerini basarak su tasarrufu yapacaklarına dair söz verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Sosyo kültürel alanda çocuklara yönelik etkinlikler düzenledi. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı etkinliklerde renkli görüntüler oluştu. Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak hizmet veren bazı Daire Başkanlıkları alanda çocuklara yönelik standlar açarak, çocukların eğlenmesine ve bilinçlenmesine katkıda bulundu. Bunlardan en çok ilgi çekenlerden biri ise Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğünün açmış olduğu stand oldu.

su-tasarrufunda-bende-varim-3Su Tasarrufunda Binlerce El

İçerisinde Atatürk, Cumhuriyet ve Muğla ile ilgili soruların olduğu ve soruların doğru cevaplarının çıkış yolunu gösterdiği bir labirent etkinliği düzenleyen MUSKİ Genel Müdürlüğü, böylece çocuklara Atatürk ve Muğla hakkında bilinçlendirmeye çalıştı. MUSKİ’nin çocukları bilinçlendirme çalışmaları bununla sınırlı kalmadı. Standa “Su Tasarrufunda Bende Varım” yazılı bir pankart açan MUSKİ, çocuklara renk renk boyalarla bu pankarta ellerini bastırdı. Yaklaşık bine yakın çocuğun el bastığı pankart yoğun ilgi gördü.

Hayatları Boyunca Su Tasarrufu Yapmaya Söz Verdiler

Konu hakkında konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, etkinliklerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülgen, “Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden kutluyorum. Sosyo kültürel alanda gerçekleşen her türlü etkinlik çocuklarımızda bilinç yaratmak ve bazı konularda daha hassas davranmalarına sağlamak içindi. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimi bizim için çok önemli. Burada açmış olduğumuz stand da çocuklarımız ‘Su Tasarrufunda Bende Varım’ sözüne renkli boyalarla ellerini bastı. Elini basan her çocuğa hayatı boyunca su tasarrufu yapacaklarına dair söz vermiş olduklarını söyledik ve onlarda su tasarrufu yapacaklarını söylediler. Çocuklarımızın bu bilince ulaşması için ailelere de büyük sorumluklar düşüyor. Su tasarrufu konusunda biz en çok çocuklarımıza güveniyoruz” dedi.

su-tasarrufunda-bende-varim-2

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.