arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Saplandığı Yerden Kepçe kurtardı…

Saplandığı Yerden Kepçe kurtardı…
9 Aralık 2020 21:50
A+
A-

Dün yaptığımız “Sel Gitti Çukur Kaldı” haberimize konu olan olayın mağdurunun, sosyal medya aracılığıyla paylaştığı öngörüsü, bugün gerçek oldu.

Ali Peltek / Arena Bodrum Haber 

Dün gece saatlerinde Turgutreis’te iş dönüşü motosikleti ile çamura saplanıp, akrabalarının yardımı ile motosikletini saplandığı yerden kurtaran Cemre Pekoğlu isimli vatandaş, yaşadığı olay üzerine sosyal medya hesabından Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a mesajla seslenmişti.

Pekoğlu; “merhabalar #Ahmet Aras Bey. Akyarlar yolu yağan yağmur neticesinde ambulans geçebilmesi bile zor hale geldi motosiklet ile iki defa düştüm gelin görün halimizi bu vebalin altına kimse girmek istemez” diyerek paylaştığı sosyal medya mesajının sonrasında, bugün Akyarlar Şükrü Çürük caddesi üzerinde bir ambulans çamura saplandı.

Basında yer alan habere göre ambulans, saplandığı yerden kepçe yardımı ile kurtarıldı…

Sosyal medyayı aktif olarak kullandığı bilinen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kendi ismi etiketlenerek yapılan paylaşımın altına “Ayrıca acil durumlarda hemen müdahale etmeleri için Fen İşlerimiz talimatlı. Sizlere mağduriyet yaşattığınız için özür dilerim. Lütfen acil bir ihtiyaçta beni arayın” diyerek, kendi telefon numarasını paylaştı.

Ayrıca, paylaşımın yapıldığı sayfada devam eden yorumların altına “Arkadaşlar merhaba, alt yapı çalışmaları henüz bitmedi. Bodrum’un her bölgesi bizim için aynı değerdedir. 40 yıllık alt yapı sorununun çözümü için çalışılıyor. Tamamlanınca sizlere layık hale getireceğimizden emin olabilirsiniz. Saygılarımla..” diyerek, devam eden Aras’ın bu yaklaşımı, paylaşımı yapan Pekoğlu ve bazı sosyal medya kullanıcıları arasında beğeni topladı.

Aras’ın bu tavrı karşısında, sosyal medyada söz konusu paylaşımı yapan Cemre Pekoğlu şunları söyledi “Ahmet Aras ilanıma dönüş yapıp bilgilendirdiği için çok mahcup oldum Bodrum’a böyle belediye başkanı yakışır Çok memnun oldum ilgisinden dolayı” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.