arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4643
EURO
34,7320
ALTIN
2.435,54
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

SAHİLİ KAMYONLA DENİZE ELBİSELERİYLE GİRDİLER…

SAHİLİ KAMYONLA DENİZE ELBİSELERİYLE GİRDİLER…
21 Haziran 2016 18:03
A+
A-

Bodrum’da beş yıldızlı bir otelin de bulunduğu plaja kamyonla gelen çoğunluğu kadın ve çocuk kalabalık grup şaşkınlık yarattı

Mülteci sanılan grubu vatandaşlar, jandarmaya ihbar etti. Kontrol edilen grubun denize gelmiş tatilciler olduğu anlaşıldı. Grup içindeki bir kişi, arandığı belirlenince gözaltına alındı.

 

sahile-kamyonla-giris-yaptilar-2Yalıçiftlik Mahallesi Kempinski Barbaros Bay Hotel’in bulunduğu Barbaros Koyu’ndaki toprak yola giren eski bir kamyondan inen çoğu kadın ve çocuk olan yaklaşık 120 kişi, plajdakilerde şaşkınlık yarattı. Bu kişilerden bazılarının Arapça konuştuğunu duyanlar, mülteci sandı. Vatandaşlar, kamyondan eşyalarıyla inen, yemek yiyen ve denizde elbiseleriyle giren topluluğu jandarmaya ihbar etti.

İhbar üzerine plaja gelen jandarmanın yaptığı kontrolde, grubun Bodrum’daki bir katı atık depolama alanında çöp ayrım işinde çalışan işçilerin aile ve çocukları olduğu ortaya çıktı. Grup içinde bulunan 23 yaşlarındaki T.K.’nın arandığı ortaya çıkınca gözaltına alındı.

sahile-kamyonla-giris-yaptilar-3Kamyonun şoförü M.D. (45) hakkında taşıma sınırı üstünde yolcu aldığı için 58, karayolu yapısı ve kapasitesi ile trafik güvenliği bakımından tehlikeli olabilecek tarzda yükleme yaptığı için 147 lira ceza yazıldığı öğrenildi.

Plajda topluluğu görünce şaşkınlık yaşayanlardan 43 yaşındaki Metin Canlı, “Eşim ve çocuklarımla denize girmeye gelmiştik. Bir kamyonun geldiğini, içinden insanların indiğini ve bu insanlarında en 120 kişi olduğunu görünce şok olduk. Göçmen sandık. Çünkü bazıları Arapça konuşuyorlardı. İlgili makamlara telefon ederek durumu bildirdik”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.