arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Raşit Emir Süer Projelerini Paylaştı…

Raşit Emir Süer Projelerini Paylaştı…
29 Mart 2024 11:49
A+
A-

İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, coşkulu bir kalabalık eşliğinde projelerini açıkladı.

Arena Bodrum Haber – İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer , “Neler yapmayacağımızı herkes biliyor. Sıra neler yapacağımızda” diyerek proje lansmanını gerçekleştirdi.

Yüzlerce kişinin katıldığı lansmanda Süer, Bodrum için hazırladıkları projeleri anlattı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen sunumda Süer, ayağı yere sağlam basan, uygulanabilir, hayal ürünü olmayan projelerle Bodrum’un karşısına çıktığını söyledi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Raşit Emir Süer, Bodrum’un su sorunuyla ilgili Ekinanbarı’ndan 16 kilometrelik bir hatla Mumcular Barajı’nı besleyeceklerini söyleyerek; “Bodrum’da bu zamanda susuzluğu ve kanalizasyonu konuşmaktan utanıyorum. Bu sorunlarla ilgili hızlı çözümlerimiz için tüm görüşmeler yapıldı, onaylar alındı. İstediğini almakta çok kabiliyetli bir kardeşiniz geliyor. Göreve gelir gelmez nasıl hızlıca çözüleceğini göreceksiniz” dedi.

“BODRUM’DA İKAMETİ OLMAYANIN İKAMETİNİ BODRUM’A ALDIRMALIYIZ”

Bodrum’un yerleşik nüfusunun 600 binlere kadar çıktığını, ama buna rağmen belediyenin İller Bankası’ndan 190 bin kişilik resmi nüfusuna göre geliri olduğunu söyleyen Süer; “Bodrum’da ikameti olmamasına rağmen burada yaşayan vatandaşlarımızın ikametlerini buraya aldırmalıyız. Bu şekilde buraya daha çok doktor, hemşire, sağlık görevlisi, polis, jandarma gelir, çok daha kaliteli hizmet alırız. Resmi nüfusumuz arttıkça devletten aldığımız pay ve hizmetler de artacak” dedi.

“BELEDİYEYİ HALKLA BULUŞTURACAĞIZ”

Süer projelerini şöyle sıraladı;

“Belediyeyi halkla buluşturacağız. Deniz kenarında işgaliye ödeyen işletmelerin, yoğun saatler dışında işgaliye ödedikleri alanlardan yararlanan halka bir müdahalesi olamayacak. Trafik sorunu için battı çıktılar ve otoparklar yapacağız. Deniz trafiğine ağırlık verip, kara trafiğini rahatlatacağız. Motosikletler için yola barikatlar koyup motor kazalarının önüne geçeceğiz. Çöp konteynerlerini yerin altına alıp, teknolojiyle donatacağız, buradan çöp işçilerimize ayrı bir gelir yaratarak bu kardeşlerimizin çok daha rahat yaşamasını sağlayacağız. Ayrıca belediyenin kreşleri 02.00’ye kadar açık olacak ve eşiyle yemeğe çıkan anne babalar, çocuklarını güvenle teslim edecekler. Devlet memurları ve dar gelirli vatandaşlarımız için konut kentler yapacak, bu konutları satmayıp rayicin yarısına kiraya verip barınma sorununu ortadan kaldıracağız. Ayrıca öğrencilerimiz için konut kentin tam karşısına tiny Houselar yapıp 9 y boyunca yurt olarak kullandıracağız. Geri kalan 3 ayda da turistik olarak kiraya verip belediyeye gelir elde edeceğiz. Ücretsiz kütüphaneler, genç ve çocuklarımız için yaşam alanları, kapalı spor salonları ve havuzlar, modern bir huzur evi projelerimiz arasında.

“DÜNYANIN EN BÜYÜK SAHNE KAMPÜSÜNÜ KURACAĞIZ”

Bodrum’u bir sanat kenti yapmak için çok önemli projeleri olduğunu söyleyen Raşit Emir Süer, “Dünyanın en büyük sahne kampüsünü kurarak sanatın her dalına büyük imkanlar yaratacağız. Sanat atölyeleri, stüdyolar kurup, gerekli tüm ekipmanları alacağız. Sanata büyük destek vereceğiz ” dedi.

“AHMET ARAS’IN YAPAMADIĞINI BİZ YAPACAĞIZ”

Bodrum Belediye başkan adayı Ahmet Aras’ın söz verip yapamadığı, down sendromlu vatandaşlar için “Down Cafe”yi hayata geçireceklerini de söyleyen Raşit Emir Süer, sığınmacılarla ilgili de net mesajlar verdi. Asla ırkçı olmadığını, ama önceliğinin kendi milleti ve Bodrumlular olduğunu söyleyen Süer; “sığınmacılara belediye hizmeti vermeyeceğiz. Onlara sağlanan kolaylıkları kendi vatandaşımız için kullanacağız” dedi.  İçmeler Limanı’nın da bir an önce yapılacağını söyleyen Süer; “İçmeler Limanıyla birlikte yeni balıkçı barınakları yapacağız, mevcut barınakları iyileştireceğiz. Hayata geçireceğimiz İYİ Kart’la vatandaşlarımızın Bodrum esnafından indirimli alış veriş yapmasını sağlayacağız. Ayrıca 65 yaş üstü vatandaşlarımızla engelli vatandaşlarımızın Pazar alışverişinden sonra poşetlerini evlerine kadar taşıyacağız” dedi.

“FİKİR KULUÇKA MERKEZİ KURACAĞIZ”

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emir Süer, en çok önem verdiği projelerinden birini şöyle anlattı;  “Tüm bu projelerimizle birlikte en çok önem verdiğim projelerden biri de Fikir Kuluçka Merkezi… Dünyanın en büyük sanayisi fikir sanayisidir. Muhteşem fikirleri olan ama bu fikirlerini imkansızlıklardan dolayı uygulayamayan çok değerli beyinlerimiz var. İşte bu vatandaşlarımız için her türlü imkanı sağlayacak, fikirlerinin hayata geçmesini ve bundan gelir elde etmesini sağlayacağız. İyi fikirlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi için Bodrum Belediyesi her türlü desteği verecek”.

Büyük bir coşkuyla geçen sunumdan sonra salonda bulunanlar hep birlikte Raşit Emir Süer’in “Bir Adam Geliyor” şarkısını seslendirdi. Süer de kendisine gösterilen bu büyük sevgiye her zaman layık olacağının sözünü verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.