arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4432
EURO
34,7490
ALTIN
2.439,32
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Raşit Emir Süer: Mehmet Tosun’un Neler Yaptığını Anlattık..

Raşit Emir Süer: Mehmet Tosun’un Neler Yaptığını Anlattık..
27 Mart 2024 08:15
A+
A-

Seçimlere birkaç gün kala İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer’den dikkat çeken bir çıkış geldi. Süer; “Mehmet Tosun’un neler yaptığını anlattık.

Arena Bodrum Haber – Görev verilince yapamadığını 5 senedir gördüğümüz adayın Bodrum’a mecbur tuttuğu aday ortada. Size dayatılan hiçbir adaya mecbur değilsiniz. Söz konusu kişilerin menfaatini değil, Bodrum’un geleceğini oyluyoruz” dedi.

İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, Bodrum’da uzun yıllar hemen hiçbir şey yapılmadığını, yönetimde olanların Bodrum’u yücelteceklerine kendilerini yücelttiklerini, çarpık yapılaşmanın, denize akan fosseptiğin, susuzluğun ve yaşanan her sorunun sorumlusunun bu kişiler olduğunu ifade etti. Süer; “ Siz sevgili Bodrumlular’a Mehmet Tosun’un neler yaptığını anlattık. Ahmet Aras’ın yaşananları nasıl provoke ettiğini yine biz anlattık.

Bir tarafta görev verilince yapamadığını 5 senedir gördüğümüz adayın Bodrum’a mecbur tuttuğu aday, diğer tarafta göreve gelirse neler yapabileceğini başkan olmadan ispatlamış korkunç bir rant aşığı. Bu kişilerden Bodrum bu zamana kadar hep zarar görmüş. Bu kişiler Bodrum yerine kendilerini sevmişler, kendi menfaatleri için Bodrum’u kullanmışlar. İşte bu yüzden Bodrum bu halde. Biz hiçbir hesap içinde değiliz. Tek amacımız Bodrum’u yüceltmek. Benim de, belediye meclis üyesi adayı kardeşlerimin de hiçbir beklentisi yok. Profesyonel kadrolarımız hazır. Bodrum İYİ Parti iktidarında, Raşit Emir Süer ve arkadaşları yönetiminde gerçek kimliğini bulacak, her sorunundan kurtulup geleceğe umutla bakacak. Çünkü biz Bodrum’u sözde değil gerçekten seviyoruz. Bu yüzden tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Lütfen bu gerçekleri hiç aklınızdan çıkarmayın ve lütfen oy verirken vicdanınızı dinleyin. Gelin hep beraber Bodrum olarak kazanalım, geleceğe umutla yürüyelim” dedi.

“OY VERİRKEN LÜTFEN VİCDANINIZI DİNLEYİN”

Seçimlere birkaç gün kala İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer’den dikkat çeken bir çağrı geldi. Süer Bodrumlular’a “Oy verirken lütfen vicdanınızı dinleyin” çağrısı yaptı.

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere birkaç gün kala, İYİ Parti Bodrum belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, Bodrumlular’dan bir ricada bulundu. Bodrum için bu seçimlerin seçimden çok daha fazlası olduğunu söyleyen Süer, bir anlamda Bodrum’un gelecekte nasıl olacağının oylanacağını söyleyerek, Bodrumlu vatandaşların bu gerçeği hiç unutmaması gerektiğini söyledi.

BODRUM’U SEVENLER Mİ, BODRUM’U KULLANANLAR MI?

Bodrum’da uzun yıllar hemen hiçbir şey yapılmadığını, yönetimde olanların Bodrum’u yücelteceklerine kendilerini yücelttiklerini, çarpık yapılaşmanın, denize akan fosseptiğin, susuzluğun ve yaşanan her sorunun sorumlusunun bu kişiler olduğunu ifade eden İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer; “Şu anda aday olanlar, bu adayları kontrol edenler hep aynı isimler. Bu kişilerden Bodrum bu zamana kadar hep zarar görmüş. Bu kişiler Bodrum yerine kendilerini sevmişler, kendi menfaatleri için Bodrum’u kullanmışlar. İşte bu yüzden Bodrum bu halde. Biz hiçbir hesap içinde değiliz. Tek amacımız Bodrum’u yüceltmek. Benim de, belediye meclis üyesi adayı kardeşlerimin de hiçbir beklentisi yok. Profesyonel kadrolarımız hazır. Bodrum İYİ Parti iktidarında, Raşit Emir Süer ve arkadaşları yönetiminde gerçek kimliğini bulacak, her sorunundan kurtulup geleceğe umutla bakacak. Çünkü biz Bodrum’u sözde değil gerçekten seviyoruz. Bu yüzden tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Lütfen bu gerçekleri hiç aklınızdan çıkarmayın ve lütfen oy verirken vicdanınızı dinleyin. Gelin hep beraber Bodrum olarak kazanalım, geleceğe umutla yürüyelim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.