arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
31°C
Bodrum
31°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
30°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Yağmurlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C

Pahalılığın Sorumlusu Bodrum Değil, Ülke Ekonomisi!

Pahalılığın Sorumlusu Bodrum Değil, Ülke Ekonomisi!
11 Temmuz 2024 10:26
A+
A-

Son günlerde gündemi meşgul eden Bodrum pahalı gündemiyle ilgili Bodrum Güçbirliği Derneği bir açıklama yaptı

Arena Bodrum Haber – Dernek başkanı Serdar Kayhan sorunun ülke ekonomisinden kaynaklandığını, pahalılığın sorumlusunun mevcut hükümet olduğunu söyledi.

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, Bodrum’a ısrarla pahalı yaftası yapıştırmaya kalkmanın Bodrum’a haksızlık olduğunu söyledi. Ülkede yaşanan ekonomik sorunların tüm şehirleri olduğu gibi Bodrum’u da çok etkilediğini söyleyen Serdar Kayhan, pahalılığın sadece Bodrum’u değil tüm Türkiye’yi kıskaca aldığını söyledi.

Bodrum’a haksızlık yapılıyor!

5-6 yıl önce dönemin Maliye Bakanının doların 10 liraya çıkamayacağını söylediğini ama bugün doların 35 lira sınırına dayandığını hatırlatan Serdar Kayhan; “öyle bir hava yaratılıyor ki sanki pahalılık sadece Bodrum’a özel. Halbuki tüm Türkiye bu sorunu yaşıyor. Tıpkı Bodrum’da olduğu gibi ülkemizin her şehrinde çok pahalı ve ucuz mekanlar var. Ama konu Bodrum olunca, en pahalı mekanlardan paylaşılan adisyonlar sanki Bodrum’un tamamını anlatıyor gibi bir algı yaratılıyor. Bu oluşturulan algı, Bodrum’a yapılan büyük bir haksızlık. Bugün yaşanan ekonominin sorumlusu hiç kuşkusuz hükümet politikalarıdır. Gencimizden emeklimize, işçimizden memurumuza Türkiye’nin her yerinde vatandaşlarımız ciddi ekonomik sıkıntı çekiyor. Bunun sorumlusu da ekonomi kurmaylarıdır. Biz Bodrum Güçbirliği Derneği olarak Bodrum üzerinden yaratılan bu algıyı kabul etmiyoruz. Sorun Bodrum değil, hükümetin uyguladığı yanlış politikalardır” dedi.

Serdar Kayhan ayrıca Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin iyi niyetle bu tartışmaya dahil olmasına gerek olmadığını da belirterek; “Sayın Mandalinci elbette iyi niyetle Bodrum’a yaftalanan bu algıyla mücadele etmek istiyor. Ama bilinmesi gerekir ki pahalılığın da, enflasyonun da sorumlusu Bodrum Belediyesi değil, hükümettir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.