arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4954
EURO
34,9187
ALTIN
2.437,70
BIST
9.716,77
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C

MUSTAFA SARUHAN; ÖRGÜTÜME GÜVENEREK YOLA ÇIKTIM…

MUSTAFA SARUHAN; ÖRGÜTÜME GÜVENEREK YOLA ÇIKTIM…
8 Şubat 2019 20:10
A+
A-

CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un yaptığı açıklamayla Bodrum Belediye adaylığı açıklanan Mustafa Saruhan, CHP Bodrum İlçe binası önünde yaptığı bir toplantıyla partililere hitap etti.

CHP üyelerinin yoğunlukta olduğu aday açıklamasında CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan CHP Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı, Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ile İlçe Yönetim kurulu üyeleri yanı sıra CHP’den aday adaylığını açıklayan diğer 7 aday adayı olan Recai Seymen, Taner Uslu, Ahmet Aras, Refik Ülgen, Ali Öztürk, Mehmet Özalın ve Kemal Güneri’de Saruhan’a destek olmak için adaylık açıklamasında hazır bulundular.

Mustafa Saruhan’ın CHP Bodrum Belediye Başkan Adaylık açıklama toplantısında ilk konuşmayı CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan yaptı. Karahan, diğer 7 aday adayına teşekkür ederek hepsini kürsüye davet ederek, “Kardeşçe bu süreci götüreceğiz. Ağzımızdan asla kötü bir söz çıkmayacak. Biz çözümün merkeziyiz arkadaş, Muğla’da CHP ile yönetilecek, Bodrum’da CHP ile yönetilecek, söz mü arkadaşlar.” dedi.

Daha sonra mikrofonu CHP Milletvekili Suat Özcan aldı. Özcan, “Yaşadığımız sıkıntılı bir süreçten sonra bu günlere geldik. Örgüt olarak bu güne kadar, ilçe başkanlığı yapmış, yönetimde çalışmış, bodrumu bodrum yapan bütün belediye başkanlarımıza, hizmet etmiş herkese  teşekkür ediyor. Olgun bir şekilde süreci değerlendiren Mehmet Kocadon’a da teşekkürler ediyoruz. Şimdi sıra demokrasiyi, eşitliği, refahı düzeltmek üzere öncelikle iktidara bir uyarı, yerelden genele başlatmak üzere bir yola çıkacağız” dedi.

Alkışlar arasında kürsüye gelen Mustafa Saruhan, bizi yalnız bırakmayan milletvekilime, il yönetimime, ilçe yönetimime, aday adayı arkadaşlarımıza ve tüm dostlarıma buradan hoş geldiniz diyor iyi ki varsınız diyerek, şunları söyledi;

“Bir yola çıkıyoruz, nihayet artık bu görev şahsıma ve çalışma arkadaşlarımıza verilmiş bulunmakta bundan sonraki süreçte bizi meşakkatli bir çalışma bekliyor. Yine bize yakışan medeni bir çerçeve içerisinde bir kampanya yürütmektir.

Öncelikle şeffaf, hesap verebilir, kapısı her zaman herkese açık bir belediye başkanı olmaya söz veriyorum. Çözüm aramak, çözüm üretmek bizim asli görevimizdir. Tabi ki bizi bekleyen zorlu bir yolculuk var bunun farkındayız. Ama madem ki biz varız dedik, bu zorluklara da göğüs germek üstesinden gelmekte boynumuzun borcu olacaktır.

Burada yaşayan sizlerle birlikte insana insanca değer vererek Kamu kurumları ile diğer örgütlerle organize olmayı bileceğiz. Size yol açan Sorunları çözen tarafta olmayı hedefliyoruz. Bizim sloganımız şuydu Daha mutlu Bodrum için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sizden ricam şu bizi yalnız bırakmayınız. sizlerle birlikte olacağım övgü yaparken eleştiri yapmaktan da çekinmeyin, dışarıda açık yüreklilikle görüş ve eleştirilmelerini yapasınız ki bizde ne yapacağımızı bile bilmeliyiz.

Bodrum için hizmet ordumuz var ben onlara güveniyorum. Çok değerli kendi alanında uzmanlaşmış şahsiyetler arkadaşlarımız var. Yani iç dinamiklerimizi doğru kullanıp bilgi birikim ve tecrübeyi kullanmalarını sağlayacağız. Hep bize soruyorlar projeniz ne benim en büyük projem insana insanca davranıp onlardan aldığımı yine onlarla paylaşmaktır. benim en büyük projem budur. Aday adayı arkadaşlarım var onlarında projeleri var, şimdiden kendilerine buradan onlara teklif ediyorum, onlarla hep beraber kol kola bu kasabayı hep beraber yönetmeyi teklif ediyorum. Her zaman yanımda olsunlar, birlikte olalım. Birlikten güç doğar.

Seçim sürecinde siyasi rakiplerimiz olacaktır. Ama biz işimize bakacağız. Önümüze bakmak zorundayız. Benim Belediye Başkanlarım  var daha önce görev yapmış başkanlık yapmış onların görüşleri de bize kılavuzdur. Onların söylediklerini dikkate alırız. Şahsen ben Size ve arkadaşlarıma ayrıca Bodrum’da örgütüme güvenerek, yola çıktım beni yalnız bırakmamanızı rica ediyorum. Hep birlikte Bodrum’u yöneteceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.