arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

MUĞLA’NIN EN BAŞARILI VEKİLİ AKIN ÜSTÜNDAĞ…

MUĞLA’NIN EN BAŞARILI VEKİLİ AKIN ÜSTÜNDAĞ…
5 Temmuz 2016 10:08
A+
A-

Ege Bölgesinin 5 Büyükşehir’inde 19-25 Haziran tarihleri arasında yapılan araştırmasına göre CHP Muğla Milletvekili Av. Akın Üstündağ Muğla’ da en başarılı Milletvekili oldu

Ege Bölgesinin 5 Büyükşehir’inde 19-25 Haziran tarihleri arasında yapılan araştırmasına göre CHP Muğla Milletvekili Av. Akın Üstündağ Muğla’ da en başarılı Milletvekili oldu.

 

Bu araştırma Dünya Araştırmacılar Derneği ESOMAR üyesi olan ORC (Objective Research Center) tarafından 19 – 25 Haziran 2016 tarihleri arasında Ege Bölgesinin 5 Büyükşehrinde yapıldı. Araştırma farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfi yöntemle seçilmiş 8250 kişi ile “CATI-Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi” yöntemiyle gerçekleştirildi. Muğla bölgesinde yapılan araştırma sonuçlarına göre en başarılı İlçe Belediye Başkanı %51,4 başarı oranı ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon olurken hemen arkasından ise % 50,5 başarı oranı ile Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ikinci sırayı aldı.

ak-parti-mugla-milletvekili-nihat-ozturkİKİNCİ SIRADA NİHAT ÖZTÜRK VAR…

En başarılı Muğla Milletvekilleri sıralamasında ise, CHP Muğla Milletvekili Av. Akın Üstündağ %40.0 başarı oranı ile birinci sırayı alırken, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk %28,5 başarı oranı ile ikinci sırayı aldı. Aynı araştırmada Muğla’ lı seçmenlerin TBMM’ de görmek istediği öne çıkan isimler ise İskender Gencer, Mürsel Alban olarak sıralandı.

Araştırmada Muğla seçmenine bu gün genel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz diye sorulduğunda ise alınan sonuçlarda CHP %47,5, AK Parti %31,8, MHP %14,0, HDP %3,6, diğer partiler %3,1 olarak sıralandı. Yine araştırma sonuçlarına göre 01 Kasım seçimlerinden sonra araştırmanın yapıldığı tarihe kadar Muğla’ da CHP %0,9, MHP % 1,0, HDP %0,5 oranında oy kaybederken AK Parti ise %1,9 oranında oyunu arttırmış görünüyor.

CHP Muğla Milletvekili Av. Akın Üstündağ yaptığı açıklamada”Parlamentodaki ilk dönemimde Muğla’ lı seçmenlerimizin şahsıma gösterdikleri güvene layık olmak için daha çok çalışmam gerektiğine inanıyorum. Muğla halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.