arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4088
EURO
34,8498
ALTIN
2.448,61
BIST
9.880,56
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

MUĞLA’DA 5 KAYMAKAM’IN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ…

MUĞLA’DA 5 KAYMAKAM’IN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ…
20 Ağustos 2017 18:33
A+
A-

İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz hafta yayımladığı “Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi” ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı.

İçişleri Bakanlığı “Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi” ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı.

İlimizde yapılan değişiklikler ise şöyle ;

Muğla Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç Niğde Vali Yardımcılığına,
Muğla Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk Kastamonu Vali Yardımcılığına

Fethiye kaymakamı Ekrem Çalık Erdek Kaymakamlığına,
Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner Fethiye Kaymakamlığına,

Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan Ahmetli Kaymakamlığına,
Aşkale Kaymakamı Hayrettin Çiçek Yatağan Kaymakamlığına,

Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer Safranbolu Kaymakamlığına,
Sürmene Kaymakamı Oktay Erdoğan Ortaca Kaymakamlığına,

Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale Merzifon Kaymakamlığına,
Kars Vali Yardımcısı Erdinç Dolu Köyceğiz Kaymakamlığına,

Rize-Pazar Kaymakamı Cevat Çelik Seydikemer Kaymakamlığına,
Seydikemer Kaymakamı Memduh Tura Nevşehir Valiliği Hukuk Müşavirliğine,
Atanmıştır

FETHİYE YENİ KAYMAKAMI Muzaffer ŞAHİNER
1968 yılında Balıkesir İli Dursunbey İlçesinde doğdu. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı. 1994 yılında Balıkesir İli Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı.
Üç yıllık staj dönemine müteakip, 1997’de Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinde Kaymakamlığa başladı. İki yıl süren buradaki görevinin ardından sırasıyla Siirt’ in Pervari ve Kırklareli’ nin Pınarhisar ilçelerinde 2’şer; Mardin’ in Savur ilçesinde 3, Manisa’nın Kula ve Uşak’ ın Banaz ilçelerinde 5’er yıl Kaymakamlık yaptı.

YATAĞAN YENİ KAYMAKAMI HAYRETTİN ÇİÇEK
1984 yılında Elazığ’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Elazığ’da, lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü bitirdi. 2007 yılında yapılan Kaymakamlık sınavını kazandı. Bir yıl süreyle İngiltere Susse Üniversitesinde dil eğitimi gördü. Sırasıyla Tokat Sulusaray, Amasya Gümüşhacıköy ve Kastamonu Bozkurt ilçelerinde görev yaptı. İçişleri Bakanlığı’nın 20.07.2013 tarihli 2013/463 sayılı onayı ile Kemah Kaymakamı olarak atanan Hayrettin ÇİÇEK 27.07.2015 tarihinde Aşkale Kaymakamı olarak görevine başladı. Berna Hanım ile evli olan Kaymakam Hayrettin Çiçek 1 çocuk babasıdır.

ORTACA YENİ KAYMAKAMI OKTAY ERDOĞAN
1975 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. Yüksek öğrenimini 1999 yılında Kırıkkale Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde tamamladıktan sonra, aynı yıl açılan kaymakamlık sınavını kazandı. 2000 yılında, Çorum’da Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Çeltik ve Çelebi İlçelerinde Kaymakam vekilliklerinde bulundu.
Asaleten Sivas – Koyulhisar, Iğdır – Tuzluca, Sivas – Hafik ,Balıkesir – Balya ve Urfa – Birecik Kaymakamı olarak görev yapan Oktay Erdoğan 2012 ağustos ayında Kandıra ilçesine atanmıştır.Üç yıl Kocaeli Kandıra Kaymakamlığı yapan Erdoğan Sürmene Kaymakamı olarak göreve başladı. Sayın Oktay Erdoğanevli ve bir çocuk babasıdır .

KÖYCEĞİZ YENİ KAYMAKAMI ERDİNÇ DOLU
ilk ve ortaöğrenimini Sinop’ta tamamladı. 2000 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2001 yılında askerlik hizmetini tamamlayan Erdinç Dolu 2007 yılında Sinop Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Bir yıl süreyle İngiltere’de Manchester Üniversitesinde Dil ve Kamu Yönetimi eğitimi aldı. Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) 42. Dönem “Kamu Diplomasisi Eğitim Programı” mezunu olan ve Kaymakamlık kursunu üstün başarı ile tamamlayan Kaymakam Erdinç DOLU; Nevşehir-Kozaklı, Samsun-Ayvacık ve Sinop-Türkeli ilçelerinde Vekil Kaymakamlık, 2010-2012 yıllarında Trabzon-Köprübaşı Kaymakamlığı, Ağustos 2012-Aralık 2016 yıllarında dört buçuk yıl Selim Kaymakamlığı görevinde bulundu. Selim kaymakamlığı görevi boyunca aynı zamanda 2,5 yıl Vali yardımcılığı ve 1,5 yıl İl Özel İdaresi genel sekreterliği görevlerini de yürütmüştür. Selim Kaymakamı olarak yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde 2015 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından “Şehit Kaymakam Ersin Ateş Üstün Hizmet Ödülü” dalında “Yılın Kaymakamı” seçilmiş ve ödülünü İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın elinden almıştır. Kaymakam Erdinç Dolu evli ve iki çocuk babasıdır.

SEYDİKEMER YENİ KAYMAKAMI CEVAT ÇELİK
10.05.1981 tarihinde Trabzon’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Trabzon’da yüksek öğrenimini ise Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.25.02.2005 tarihinde Antalya Kaymakam Adayı olarak başladığı meslek hayatında Burdur’un Kemer ve Çeltikçi İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevi yaptı.
Dil Eğitimi almak ve İngiliz İdare Yapısı üzerinde incelemelerde bulunmak amacıyla bir yıl süreyle İngiltere’de bulunan Cevat Çelik, 08.04.2008 tarihinde Domaniç Kaymakamı olarak görevine başladı daha sonra sırasıyla Çıldır, Karaçoban ve Kavaklıdere Kaymakamı olarak görev yaptı. Kaymakam Çelik evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.