arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2647
EURO
34,7829
ALTIN
2.412,93
BIST
10.267,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Muğla KADEM temsilciliği açıldı..

Muğla KADEM temsilciliği açıldı..
15 Ağustos 2023 10:41
A+
A-

8 Mart 2013 tarihinde kurulan Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM),  Muğla temsilciliğini açtı.

Arena Bodrum Haber – Kurulduğu günden bu yana kadının onuru ile yaşayabileceği güvenli bir toplum ve adil bir gelecek inşa etmek amacıyla çalışan, “varoluşta eşitlik, sorumlulukta adalet” ilkesini savunan vakfın temsilciliğini Dr. Eriş Başaran Akça yapacak.
KADEM Kadın hakları ve aileyi ilgilendiren meselelerde, uygulanabilir ve kalıcı çözümler üreterek, adalet merkezli bir söylem oluşturmak için çalışmalar yapan KADEM, toplumsal hayatın her alanında kadının temsilini güçlendirmeyi hedefliyor.
Türkiye’de 52 ilde başarıyla yürüttüğü çalışmalarına 53. İl olarak Muğla Temsilciliği’ni ekleyen KADEM’in İl Temsilciliğine Dr. Eriş Başaran Akça seçildi.
Göreve başlayan Akça; “Bu onurlu görevi layıkı ile yerine getirmek için ben ve ekibim üzerimize düşen görevleri yapma konusunda gönüllü ve heyecanlıyız. Yeşil ile mavinin buluştuğu tarım ve turizm kenti Muğla’mızda kadınların onuru ile yaşayabileceği güvenli bir toplum ve adil bir gelecek için kadına dair konularda  “varoluşta eşitlik sorumlulukta adalet” ekseninde ilerlemeye kararlıyız.”, “Aynı zamanda kentleşmeden kaynaklanan sosyal sorunları gidermek, değişen sosyal yapı ile  ortaya çıkan ihtiyaçlara cevap vermek, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak, istihdamı artırmak ve girişimciliği destekleyerek sosyal sorumluluk uygulamalarını yaygınlaştırmak hedefimiz.” Dedi.
Aile birliğini tehdit eden problemlerde ise her zaman çözümün bir parçası olarak görev alacağız diyen Muğla Temsilcisi Akça; “Muğla kadınlarının yaşadığı sorunlara çözümler üretmeye Muğla KADEM olarak gayret edeceğiz. Rabbim muvaffak etsin.” Diyerek sözlerine son verdi.
Dr. Eriş BAŞARAN AKÇA / Muğla KADEM Temsilcisi

MUĞLA KADEM Yürütme Kurulu

Şükriye DEMİRAL / Sosyal Çalışmacı
Handan ÇELİK / Araştırma Görevlisi
Nagehan AKGÜMÜŞ / İlahiyatçı
Kuduret GÜLTAŞ / Sosyal Çalışmacı
Sibel CURNAOĞLU / Doktor
Mükerrem KAÇAR / Sağlık Memuru
Nilüfer ÇINAR / Öğretmen
Habibe YATMANEŞ / Eczacı
Burcu GÜN / Avukat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.