arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Mina Heryer başarı ödül plaketi aldı..

Mina Heryer başarı ödül plaketi aldı..
11 Kasım 2023 12:14
A+
A-

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Yılın Enleri” ödül töreninde 10 yaşındaki dansçı Mina Heryer ulusal ve uluslararası şampiyonluk dereceleri ile ülkemizin adını duyurduğu için başarı ödülü aldı.

Arena Bodrum Haber – Muğla Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından “Yılın Enleri” ödül töreni Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde Atatürk Kültür Merkezi Salonunda protokol eşliğinde görkemli bir törenle gerçekleşti.

Mina Heryer’ in TDSF 2023 Türkiye Dans Sporları Federasyonunda Modern Dans kategorisinde birinciliği, Jazz Dans kategorisinde ise takımı ile ikinciliği var. 30 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında ülkemizi 62 ülkeden 7700 dansçının katılımı ile Portekiz’ de Dünya Dans Kupası finallerine hak kazanarak temsil etti. Braga şehrinde zorlu mücadele sonrası ülkemize getirdiği dereceler:
– Show Dans Formasyon kategorisinde gümüş madalya ile Dünya 2.liği ile şampiyonluk

– Contemporary Formasyon kategorisinde Dünya 8.liği

Mini Lyric Contemporary kategorisinde bireysel solosu ile 39 finalistten ilk 10’ a giren Türk takımından tek kızımız oldu.

İstiklal marşı ile sporcuların Türk bayraklarını coşkuyla sallamaları ile başlayan programda ulusal ve uluslararası başarılarıyla temsil eden 40 branşta 435 sporcu ödüllendirildi.
Turgutreis’ i hem de ülkemizi en güzel şekilde temsil eden Mina Heryer plaketini Muğla CHP Milletvekili Gizem Özcan’ ın elinden aldı. Törende Muğla Valisi İdris Akbıyık sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Mina Heryer: “Bu özel plakete layık görüldüğüm için çok mutluyum, aldığım en güzel ödül oldu, üstelik bir de Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamalarında olması beni ayrı sevindirdi”. Annesi Serpil Bayhan-Heryer : “Pırıl pırıl tüm Cumhuriyet çocuklarımızın başarıları daim olsun, ulusumuza milletimize hep başarılar getirsinler, her daim emeklerinin karşılığını alan Türk gençleri olsunlar inşallah ”diye duygularını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.