arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3455
EURO
34,7634
ALTIN
2.392,55
BIST
10.246,40
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
18°C
Bodrum
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
23°C

Milas Belediyespor Ankara deplasmanında…

Milas Belediyespor Ankara deplasmanında…
23 Kasım 2023 12:39
A+
A-

Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu hafta Ankara deplasmanında Ziraat Bankkart maçına galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak.

Arena Bodrum Haber – Ligde çıktığı tüm maçları kazanan Milas Belediyespor namağlup olarak 1 lig mücadelesine devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde ağırladığı Altekma takımını 3-0’lık net skorla mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini alan Milas’ın Efeleri, Ankara deplasmanında hem iyi bir oyunla 3 puan almak hem de galibiyet  serisini 6 maça çıkarmayı hedefliyor.

Topladığı 14 puanla lig lideri Fenerbahçe Parolapara takımıyla aynı puana sahip olan ve averajla 2. sırada Milas Belewediyespor, zirve yarışının iddialı ekibi olarak göze çarpıyor.

Başantrenör Mehmet Akif Gürgen yönetiminde hafta içi gerçekleştirdiği fitness çalışmaları ve teknik, taktik antrenmanlarla tam kadro olarak karşılaşmaya hazırlanan takım, deplasmanda oynanacak karşılaşma için Ankara’ya hareket edecek.

25 Kasım 2023 Cumartesi günü Ankara Beştepe Voleybol Salonu’nda saat 13:00’te oynanacak olan müsabaka TVF Voleybol TV’ den canlı olarak ekranlara gelecek.

Tek hedef galibiyet…

Maç hakkında konuşan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Takımımız bu hafta üst üste 6. maçını kazanmak için sahaya çıkacak. Ligin başından itibaren başarılı bir grafik çizerek, yoluna devam eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımızda tek hedef galibiyet. Ankara deplasmanında oynayacağı Ziraat Bankkart karşılaşmasına iyi bir şekilde hazırlanan takımızdan beklentim iyi bir oyun sonucunda 3 puan alarak, şehrimize dönmeleridir. Tüm takım ve teknik heyetimize bu önemli müsabakada başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.