arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5545
EURO
34,8981
ALTIN
2.430,63
BIST
9.645,02
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
25°C
Bodrum
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C

Mehmet Sıdra, AK Parti Muğla İl Başkan adayı olduğunu açıkladı..

Mehmet Sıdra, AK Parti Muğla İl Başkan adayı olduğunu açıkladı..
5 Mart 2023 16:33
A+
A-

Muğla genelinde yaklaşık 3 yıldır yaptığı çalışmaları sosyal medyasından “Değişim, Dinamizm, Dayanışma” sloganıyla paylaşarak siyaset yapan Mehmet Sıdra, AK Parti Muğla İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Arena Bodrum Haber – AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin 14 Mayıs genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinden sonra boşalan il başkanlık koltuğuna aday olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Kavaklıdereli olan Sıdra, İzmir’de faaliyet gösteren bir aydınlatma firmasında yöneticilik yapıyor. “Muğla’yı Ankara’ya Ankara’yı Muğla’ya taşımak için, sizlerden alacağım güç ve dua, göstereceğiniz destek ile Muğla AK Parti İl Başkanlığı’na hazırım, talibim” sözleriyle AK Parti Muğla İl Başkanlığı’na aday olduğunu ifade eden Sıdra, açıklamasında Kadem Mete‘ye de milletvekili aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

Açıklamasında 3 Yıldır gece-gündüz yorulmadan aşkla dolaştığını belirten Mehmet Sıdra, gönüllere dokunarak kalpleri kazanmaya çalıştığına dikkat çekti.

Sıdra, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Hayatlara dokunmaya, acı tatlı günlerinde güzel insanımızın yanında olmaya çalıştım. Bugün Muğla siyasetinin ihtiyacı olan yeni ses / yeni nefes olmak için; tüm saha çalışmalarımın bir sonuca dönüştürülmesi kararındayım.

Muğla bu heyecana duyarsız kalmayacaktır. Mutlaka başarıya dönüşecektir. Ama teşkilatlarımızla hep birlikte başarmalıyız. Eksiksiz hep birlikte, 13 ilçe, 569 Mahallemizde birebir saha çalışmasıyla, eksilmeyecek heyecan, enerji ve aşkla, ortak akılla, ilçelerin de belirleyiciliğini artırıcı ekip çalışmasıyla, STK’lar basın yayın ve odalar ile istişare kültürünü kesintisiz sürekli kılarak ve kadınlarımız ve gençlerimizle çok daha fazla programlarımızla daha yaşamsal dokunuşlarla sosyo-kültürel alanlarında bizzat eşlik ederek kazanmaya yönelik çalışmalarımızla Muğla’mızda ilk etapta gece gündüz uyumadan yorulmadan aşkla en az 3 milletvekili hedefimizle ve sonrasında yerel seçimlerde Büyükşehir’i alma inancımızla hedefimizle heyecanımızla mevcut ve önceki dönem tüm il ilçe kadın gençlik teşkilat yöneticilerimizle bir kişinin dışarıda bırakılamayacağı kaybedilemeyeceği şuuruyla,  Muğla’mızda siyasal kültürün azaltıcı değil arttırıcı pratiğinin takım oyunuyla gerçekleştirilmesini sağlamak adına;

‘Başarı odaklı, değişmeden ve yorulmadan hep birlikte asla kimseyi dışlamadan sizlerle birlikte yönetmek için, Muğla’yı Ankara’ya Ankara’yı Muğla’ya taşımak için, sizlerden alacağım güç ve dua ile ve de göstereceğiniz destek ile MUĞLA AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA hazırım. Talibim. Muğla’mızda AK Partimizde birlikte yönetim için sabırsızım. Değişimi; birlikte enerjimizle sağlayacağız. İstikametimiz nettir. Desteğiniz çok değerlidir. Tüm AK Parti teşkilat mensuplarımız ve gönül verenlerine şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allah yâr ve yardımcımızdır. TÜRKİYE YÜZYILI hedefimizde en büyük sürprizi Muğla’ da 1. Parti hedefimizle bizler yapalım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi önce tekrar Cumhurbaşkanı yapalım. Sonra Büyükşehir i alalım. Başaracağız. İnançlıyım. Kararlıyım. Heyecanlıyım.’

Geliniz el veriniz. Güç katınız. Destek veriniz. Birlikte yönetelim birlikte başaralım. Teşekkürler. İçten sevgiler ve saygılarımla.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Süper Lig İkinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1
İkinci Lig
İkinci Lig
TAKIM OY AV PU