arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3653
EURO
34,7971
ALTIN
2.394,12
BIST
10.270,48
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
18°C
Bodrum
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
24°C

MACİT GÜNDOĞDU: ENGELLERİ KALDIRMAYI HEDEFLEYEN BİR SİYASİ OLUŞUMUZ…

MACİT GÜNDOĞDU: ENGELLERİ KALDIRMAYI HEDEFLEYEN BİR SİYASİ OLUŞUMUZ…
10 Nisan 2017 09:03
A+
A-

Bodrum Yarımada Engelli Haklarını Koruma Derneği (BOYENDER), Yalıkavak Palmarina’da kaynaştırma yemeği düzenledi. Kurumların, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi parti temsilciliklerinin davetli olduğu yemekte, oldukça sıcak anlar yaşandı.

BOYENDER yöneticileri, davete katılan Bodrum AK Parti İlçe Teşkilatı ve Yalıkavak Cumhuriyet Kadınlar Derneği’ne, verdikleri destek dolayısıyla teşekkür etti.

Etkinliğe katılan AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Macit Gündoğdu; ”Biz, AK Parti  olarak engelleri kaldırmayı hedefleyen bir siyasi oluşumuz. STK’ ların etkinliğine katılıp, destek olmaya çalışmak bir yerde insanlık görevimizdir. Yaşadığımız kenti engellilerin yaşamına uygun hale getirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Danışmanım Zeki Çelik, bu duyarlılığı olabildiğince yaşam felsefesi haline getirdiğinden, böylesi etkinlikler daima çalışma takvimimizde bulunmaktadır. Bundan sonra da üstümüze düşen ve elimizden gelen şeyleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. BOYENDER’ i, çalışmalarından ve oluşturduğu farkındalıktan dolayı tebrik ediyorum ! ” dedi.  

Yalıkavak Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Cevriye Karakaş; ” Yeterli olmasa da, bu tip etkinlikler, dernek olarak olmazsa olmazlarımız arasındadır. Hepimiz engelli adayıyız. Toplumun % 12′ lik kesimini oluşturan bir zümreden bahsediyorsak, durumun ciddiyetini kurumsal ve siyasi olarak ele alıp, yaşanılan sorunları hep birlikte aşmanın yolunu açmalıyız. BOYENDER’ i, yaptıkları etkinliklerden ve çözüme kavuşturduğu olaylardan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

BOYENDER Yönetim Kurulu Başkanı Esma Ezenel ise ;”Öncelikle etkinliğimize katılan siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Kurulduğumuzdan bu yana gerçekleştirdiğimiz aktiviteler ile Bodrum’ da oluşturmaya çalıştığımız farkındalık projelerine katkıda bulunan herkes, aslında topluma verdikleri katkıdan dolayı gönüllerde yerini alıyor. Kentsel dokuda, engellilerin aleyhine olan her türlü uygulamayı tespit edip deşifre etmek ve akabinde çözüm yolunu açmaya çalışmak, önceliklerimiz arasındadır. Yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte, büyük bir yüreklilikle sorunların üstesinden gelmek için , gerçekten ama gerçekten son derece kısıtlı imkanlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz !” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.