arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Yeni Özel’imiz…

Yeni Özel’imiz…
4 Haziran 2020 11:28
A+
A-

Normalleşmeye yavaş yavaş alışmaya başladığımız bu günlerde oldukça sıradan bir günü yaşarken sevgili dostum Yalıkavakspor Başkanı Mehmet Esen, telefonla aradı ve söyledikleriyle sıradan günümü “Özel” bir gün haline çeviriverdi…

Bana öyle bir haber verdi ki neredeyse ilk 10 saniye dilim tutuldu. Büyük bir şaşkınlık yaşadım..

Bu haberi bir yerden duymadan ben söylemek istedim dedi ve devamında Yeliz özel artık Yalıkavaksapor da bugün Bodrum da anlaştık dedi.

Bırakın Türkiye içini dünyada aktif bayan hentbolcular içinde ayrı bir yeri olan hentbolun efsanelerinden, soyadı gibi gerçekten özel bir sporcu Yeliz ÖZEL…

Henüz 19-20 yaşlarında hentbolun ekol ülkelerinden Norveç’e transfer olmuş, Dünya da yılın hentbolcusu olmaya aday gösterilmiş, daha sonrasında hentbolun çok önemli olduğu Romanya ve Makedonya gibi ülkelere transferler yaparak Türk kadın hentbolunu yurt dışında temsil etmiş bir sporcuyu kadromuza katmıştık.

Ülkemizde sayısız şampiyonluklar kupalar kazanmış gerçekten büyük bir oyuncu Yeliz..

Dikkat ederseniz iyi oyuncu demiyorum büyük oyuncu diyorum. Çünkü bir çok iyi oyuncu yetiştirebilir transfer edebilirsiniz. Kadronuzda bir çok iyi oyuncuyu bulundurabilirsiniz ama büyük oyuncu bulundurmak bambaşka bir meziyet..

Böylesine büyük bir oyuncunun Yalıkavakspor ve Bodrum’a kazandırılmasında desteği olan herkese bir sporsever olarak sonsuz teşekkür ederim.

Henüz daha 10 yıllık bir hentbol geçmişi olan bu butik kasaba takımı kısa zamanda büyük işler yapmaya devam ediyor. Her sene biraz daha üzerine koyarak yollarına devam ediyorlar.

Hentbolun Türkiye’de geriye gittiği bu dönemde adeta bir baş kaldırdı bir yükseliş sembolü haline geldi Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı..

Ligi 3. Sırada bitirerek Bodrum’u Türkiye’yi Avrupa da temsil etmeye hak kazanmış, kadrosunda birçok değerli oyuncu barındıran Yalıkavakspora destek olmaya tribünleri doldurmaya devam edelim.

Bunun için bu yıl çok “ÖZEL” nedenlerimiz var çünkü..

Yeliz “Özel” bir oyuncu, Yeliz “Özel” bir sporcu, Yeliz “Özel” bir karakter, Yeliz “Özel” bir marka, Yeliz “Özel” bir hırs, Yeliz “Özel” bir kuvvet ve en önemlisi alt yapıdan gelen oyuncular için Yeliz “Özel” bir örnek..

Yani demem o ki!

Hoşgeldin yeni ÖZEL’imiz,  hoşgeldin büyük kaptan..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.