arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2322
EURO
34,7506
ALTIN
2.410,52
BIST
10.267,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Levent Arkan’dan CHP Bodrum’a Cevap Geldi..

Levent Arkan’dan CHP Bodrum’a Cevap Geldi..
20 Şubat 2024 13:23
A+
A-

Bodrum Belediyesi’nde danışman olarak görev yapan Levent Arkan’a ait olduğu ifade edilen ses kayıtlarına cevap geldi.

Arena Bodrum Haber – Levent Arkan, sosyal medya hesabı üzerinden arka arkaya yaptığı açıklamalarda şunları ifade etti:

“Her zaman olduğu gibi kimsenin söyleyemediklerini çok açık ve çok sinirli ifadelerle söylediğim özel konuşmamı gizlice kaydettirdikten sonra sözde haber sitesinde “skandal” başlığı ile paylaşan ve alkol kaçakçılığından kaçak inşaata, kamu malı gaspından gazeteci görünümü altında tehdit ve şantaja kadar bulaşmadığı suç kalmayan uzaktan kumandalı tetikçi ile yancılarının Bodrum Belediyesi’ni yıllarca nasıl kemirdiğini, bu ülkenin “en namuslu” gazetecilerinin sayesinde duymayan, bilmeyen kalmayacak. Çünkü benim hayatımda utanç duyacağım hiçbir şey yok. Olsa, bu tetikçilerin en çok uğraştıkları değil, en çok sevdikleri olurdum. Dolayısıyla, onlardan korkan onlar gibi olsun diyorum ve herkese mutlu bir pazar günü diliyorum.”

“Bodrum’un yavuz hırsızları bu defa da DEEPFAKE teknolojisi ile bazı konuşmalarımın arasına yaptıkları eklentilerle oluşturdukları kurgu ses kaydını yayınladı. Bilenler bilir, son olarak Norm Ender’in Parla adlı marşını Zeki Müren’e söyletmişlerdi bu teknoloji ile. Şimdi ben, yapılması gerekeni yaparak konuyu yargıya taşıyorum ve şunun da bilinmesini istiyorum. 60 yıllık hayatımın 42 yılında ve halen CHP seçmeni olan, bununla da gurur duyan bir insanım. Dolayısıyla, Bodrum Belediyesi’nden geçinmeyi hayat tarzı olarak benimsemiş olan birkaç hırsızın, sahtekarın, müptezelin bu müptezellik eseri olan iddiaları bana yapışmaz ama yargının şamarı onların suratlarının tam ortasına yapışacak. Durumun özeti budur.”

“Zamanında FETÖ’nün kullandığı taktikleri ve bilgisayar programlarının günümüzdeki versiyonlarını kullanarak bana itibar suikasti yapmaya kalkan şerefsizlere ve bu şerefsizlerin ürettiği kurgu ses kayıtlarını gerçek olarak varsayıp benim görevden alınmam için çağrı yapan ve daha da ileri giderek, hakkımda suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyen siyaset tüccarlarına buradan bir defa daha sesleniyorum. Eğer ki sizin, namusunuz, şerefiniz varsa, kanıtlayın o ses kayıtlarındaki konuşmalarımın içine yerleştirilmiş ifadelerin bana ait olduğunu. Ve bu işin burada kalacağını, üstünün kapanacağını da sanmayın. Olmayan zekanızla 3.5 yıldır yenemediğiniz Levent Arkan’ı yapay zekayla da yenemeyeceksiniz çünkü, sizin hayatınızın ayrılmaz parçası olan belediye kemirgenliği, doğrudan temin tezgahçılığı, siyasi nüfuz kullanarak para kazanmak, siyaseti kendi menfaati için yapmak, dün AKP’li, bugün CHP’li, yarın DEM’li olmak, siyasi yanaşmalıkta ve yalakalıkta sınır tanımamak, benim hayatımda hiçbir zaman olmadı ve ölene kadar da olmayacak. Dolayısıyla sizin gibi şerefsizlerden korkan, sizin gibi şerefsiz olsun. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Hatta yenilerini de üretin. Tabii ki, sonuçlarına da katlanarak.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.