arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5838
EURO
34,9974
ALTIN
2.457,47
BIST
9.784,80
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Açık
25°C

Kullanım Tarihi Geçmiş 700 Kg Eti Vatandaşa Yedireceklerdi…

Kullanım Tarihi Geçmiş 700 Kg Eti Vatandaşa Yedireceklerdi…
13 Ocak 2021 10:10
A+
A-

Bodrum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce 700 Kg tarihi geçmiş tavuk, hindi eti ile kırmızı et ürünü ele geçirilerek imha edildi.

Arena Bodrum Haber – İlçe genelinde yapılan denetimlerde; bir yemek firmasının mutfağında, 700 Kg civarında son kullanım tarihi geçmiş kanatlı hayvan eti ile kırmızı et ürünü ele geçirildi.

Kısa bir süre önce Bodrum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atanan Durmuş Çakır’ın işyerlerine yaptığı sıkı denetimler devam ediyor.

Ele geçirilen ürünler hayvan sağlığı açısından da güvenilir bulunmadığından Bodrum Belediyesi Zabıta ve Temizlik ekiplerine teslim edilerek gömülerek imha edilmesi sağlandı.

İşletme sahibine idari para cezası uygulandı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin mesai saatleri dışında da denetimlerine devam ettiği bildirildi.

Yetkililer; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’ın; vatandaşın sağlıklı ve güvenilir gıdaya erişimi konusunda son derece hassas olduğunu ve bu yöndeki denetimlerde vatandaşın sağlığı ile oynayanlara asla müsamaha gösterilmemesi konusunda kesin talimat verdiğini bildirdi.

Kaymakam Bekir Yılmaz’ın da kararlı bir şekilde denetimlere devam edilmesi ve görülen olumsuzluklara karşı kimseye ayrıcalık tanınmaksızın gerekli idari ve adli işlemlerin başlatılması talimatı verdiği ve bu kapsamdaki denetlemelerin yıl boyu devam edeceği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.