arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,1965
EURO
34,7781
ALTIN
2.411,70
BIST
10.267,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

KÖPEĞE CİNSEL İSTİSMAR “OHAAA” DEDİRTTİ…

KÖPEĞE CİNSEL İSTİSMAR “OHAAA” DEDİRTTİ…
29 Nisan 2017 09:36
A+
A-

 

Milas’ta vatandaşlardan gelen bir ihbarı değerlendirdikten sonra ayakları ve omuru kırılan dişi bir sokak köpeğini korumaya alan Milas Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Meliha Tekin, veteriner kontrolüne götürdüğü şiddet mağduru köpeğin cinsel istismara uğradığının ortaya çıktığını söyledi. Hayvanseverler, şok eden olayın fail yada faillerinin yakalanması için suç duyurusunda bulunurken, “Unutmayın ki hayvana şiddetin bir adım ötesi insandır!” mesajı verdi.

Haber: Volkan Yıldız

Milas Belediyesi Hayvan Barınağı’na gelen “Bir köpeğe araba çarpmış, yol kenarında yatıyor. Zavallı hayvana yardım edin.” şeklinde bir ihbarın ardından harekete geçen Milas Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Meliha Tekin, Emek Mahallesi’nde ki Milas-Bodrum kara yolu kenarındaki yaralı köpeğin yardımına koştu. Olay yerinde köpeğin cinsel organı ve anüsünde bir gariplik olduğunu tespit eden Tekin, korumaya aldığı yaralı köpeği Muğla’da özel bir veteriner kliniğine götürdü. Burada veteriner hekimler tarafından tedavi altına alınan dişi köpeğin, cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı.

“Köpeğin tecavüze uğradığından şüphelenmiştim. Tecavüz ibarelerini teyit eden raporları görünce şok oldum!” diyerek yaşadığı korkunç olayı anlatan Tekin şunları kaydetti: “Çekilen filmlerle birlikte iki ön ayağı kırık vaziyette olan köpeğin, anüsünde ve cinsel organından birden fazla sperm örneği alındı. Veteriner hekimler, köpekteki tüm tecavüz ibarelerini raporlara geçti. Bir yandan suç duyurusu için gereken deliler kayıt altına alındı bir yandan da köpeğin tedavisi yapıldı. Daha sonra Milas Emniyet Müdürlüğüne raporları sundum ve suç duyurusunda bulundum. Konunun ciddiyetini anlayan ve fail yada faillerin yakalanması için çalışma başlatan polis, olay yerinde inceleme yaptı. Olay yerindeki suç delileri de kayıt altına alındı.”

Şiddet ve cinsel istismar mağduru köpeği kendi imkanları ile korumaya alan Tekin, hayvanlara şiddet uygulayan, cinsel istismarda bulunan hastalıklı kişilerin toplum için büyük bir tehlike arz ettiğine dikkat çekerek, “Unutmayın ki hayvana şiddetin bir adım ötesi insandır! Hayvanlara uygulanan şiddetin, cinsel istismarın karşısında olalım!” dedi.

PİNOKYO İYİLEŞİYOR…
‘Pinokyo’ ismi verilen köpeğin günden güne iyileştiğini söyleyen hayvan severler Sabiha Daşdemir, sokak hayvanlarıyla ilgili ön yargıların biran önce aşılması temennisinde bulunarak şunları kaydetti:

“Pinokyo şimdi Meliha hanımın evinde, onlarla ve arkadaşlarıyla hayata yeniden tutunmanın mutluluğunu yaşıyor. Ancak ona bunu yapanlar aramızda dolaşıyor. Belki komşumuz belki bir yakınımız, belki de bir arkadaşımız… Hani hep ‘Sokaktaki köpeklerden şikâyet ediyor, korkuyorsunuz, çocuklarımız için endişe ediyoruz’ diyorsunuz ya, önce insanlardan koruyun çocuklarınızı ve kendinizi. Köpekler ne size ne de çocuklarınıza tecavüz etmez, durduk yere de ısırmaz. Hadi ısırdı diyelim en fazla aşı yaptırırsınız. Peki, tecavüzün aşısı var mı? Bunu atlatmak bu kadar kolay mı? Böyle hasta ruhlu insanların hedefi güçsüzlerdir! Unutmayın ki hayvana şiddetin sonrası emin olun insandır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.